Trendy, brandy ... friendly


Tocmai ce a inceput anotimpul si saptamana in care suntem foarte atenti si prietenosi cu reprezentantele sexului frumos. Martisoare, flori si cadouri scrie pe noi :)

La martisoare si flori nu ma bag, fiecare avand preferintele si obiceiurile sale. Cadourile tin insa de trend, de brand, de cat de multa placere vrem sa provocam sau de cat de mult ne tine buzunarul.

Punem din ce în ce mai multa valoare pe sanatate, de unde si anumite ingrediente. In Top 20 se regasesc: acai, aloe, antioxidanti, calciu, condroitina, coenzima Q10, fibre, ginkgo biloba, glucozamina, luteina, licopenul, magneziul, Omega-3, fitonutrienti, probiotice, proteine, stevia, precum si vitaminele A, B, C, D si E.

De asemenea, ne dorim produsele cu "etichete curate", care sa contina ingrediente cunoscute si nu liste intregi de denumiri care ascund ingrediente nesanatoase.

Chiar si in Top 10 arome pentru bauturi regasim nuca de cocos, hibiscus, musetel, lavanda, iasomie, cupuacu, Aloe Vera, castravete etc. Vezi aici.

Daca Aloe Vera este in trend in 2010, ma bucur sa observ ca multe dintre preferintele din Top 10 se regasesc intr-un brand prezent de peste 10 ani in Romania. La Forever ai sanatate si frumusete in acelasi timp, astfel incat poti sa alegi un cadou si in trend, dar si prietenos cu sanatatea.

La Forever gasesti si gama de cosmetice Sonya si produse pentru igiena si ingrijire personala precum si produse pentru ingrijirea pielii.

Actualizare:
Prima lună a primăverii vine cu o nouă promoţie Forever Living Products: pentru orice comandă care include un produs Forever Bee Honey şi 2 Aloe Blossom Herbal Tea, Forever vă oferă un set format dintr-un ceainic şi o cană, ambele personalizate, pentru a vă savura în voie ceaiul preferat. 
Setul poate constitui şi un cadou minunat pentru doamnele din viaţa noastră, a căror zi o vom serba pe 8 Martie. Promoţia se desfăşoară pe toată durata lunii martie, în limita stocului disponibil.

Etichete: , , ,