Romania in top? De bine!!!


Romania in Top 10
Daca de obicei topurile in care tara noastra este fruntasa se refera la saracie, coruptie, boli sau la alte aspecte negative, iata ca Romania poate fi si in top-uri de bine. Si nu ma refer la sport.

A propos de Oltchim Rm. Valcea,  de Lucian Bute sau altii, Hai Romania!!!

Puteti crede ca Romania se afla in Top 10, alaturi de tari ca Japonia, Ungaria, Germania, Anglia, Franta si tarile Scandinave?



Este adevarat, pe locul 9 in lume si pe locul 6 in Europa, dar avand in vedere competitia selecta este o realizare deosebita. Daca mai spun ca si domeniul este unul OK, cel al consumului de produse naturale pe baza de Aloe Vera, atunci ar trebui sa ne simtim mai bine in pielea noastra :)
Evident, cei care le consumam ne simtim mai bine, dar ma refeream sa ne simtim mai bine ca si romani.

Despre topul Forever stiam mai demult, dar mi-am reamintit azi pornind de la un articol http://www.adultmlm.co.uk/network-marketing-business-a-summary-of-7-companies-rising-in-popularity/ in care se analizeaza 7 firme a caror popularitate pe internet a crescut. Deoarece Forever Living figureaza cu o crestere de 29%, am zis sa verific si din alte surse si am dat o cautare pe Google Trends dupa Forever Living.

Forever Living pe Google Trends
Corect, cresterea este vizibila si aici, insa ceea ce mi-a reamintit de top 10 a fost faptul ca in cautarea de la Google Trends Romania este in top 10 si la regiuni si la orase si la limba dupa care s-a facut cautarea (chiar in top 3).
Click pe imagine pentru marire:
top 10 orase, regiuni si limbi

Sa nu fiti foarte mirati daca din cele 10 orase mentionate, 5 sunt din Brazilia. Tara cafelei si a fotbalului este pe primul loc in topul mondial al consumatorilor de produse Forever pe baza de Aloe Vera.

Etichete: , , ,