Cu ochelari de soare in tramvai


Cu ochelari de soare in tramvai
De obicei cand urc in tramvai imi ridic ochelarii de soare de pe ochi. Ieri insa, fiind destul de aglomerat si avand mainile ocupate cu ceva bagaje, am renuntat la acest gest. Nu ca mi-ar fi dat soarele in ochi, ci din comoditate.

Ei bine, intr-o statie s-a urcat un barbat care mi-a atras atentia. Avea o plasa intr-o mana, ca multi alti calatori, insa se tot uita in jur cu privirea furisata. Cel mai des se uita spre mine, deoarece avand ochelari de soare foarte inchisi nu-si dadea seama daca ma uit spre el sau aiurea. Pana la urma s-a dus intr-o zona a tramvaiului unde nu mai "bateam" cu privirea. Probabil ca si "ochise" ceva acolo, fiind mai aglomerat.

Dupa comportament si figura, l-am banuit ca ar fi hot de buzunare. Si chiar era.
La coborare era foarte nervos pentru ca un batranel din spate il tot intreba daca coboara, in timp ce el s-ar fi concentrat pe buzunarul cuiva din zona. Banuiala de "pungasie" mi-a fost reconfirmata cand s-a indreptat direct spre statia de tramvai care mergea in sens invers. Nu-i iesise afacerea, asa ca incerca din nou. N-au foarte multa imaginatie, insa compenseaza prin tupeu si perseverenta.

M-a distrat insa faptul ca borfasul a fost deranjat de ochelarii mei de soare. Si m-a convins ca de acum sa port tot timpul ochelarii de soare in tramvai. Chiar daca afara ploua :) Si chiar cu riscul sa fiu considerat fitos :)

Etichete: