Spectacol total vs. Autism local


Spectacol total vs. Autism local
Vineri a avut loc la Teatrul Liric "Elena Teodorini" din Craiova un spectacol caritabil in sprijinul ANCAAR Craiova - Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania.

Pentru numai 25 Ron, timp de circa 2 ore am urmarit un spectacol extraordinar din toate punctele de vedere. Interpretari de exceptie din partea sopranei Diana Tugui, momente vesele sustinute de actorii Valentin Motroc si Radu Tudor, extraordinare reprezentatii de dans standard si latino sustinute de Clubul de Dans Sportiv Katamis, informatii dure dar necunoscute publicului despre autism furnizate de ANCAAR, iar in incheiere un superb recital Ducu Bertzi si Mihai Nenita. Acesta a fost pe scurt programul spectacolului caritabil.

Tot pe scurt, nefiind campanie electorala ci doar caritabila, autoritatile locale au stralucit prin absenta. Daca tot n-au venit sper macar sa fi cumparat bilete sau sa le fi donat unor nevoiasi care nu-si permiteau un spectacol.
Dar sa ne intoarcem la valori. Alina Serban cunoscuta pentru diminetile de la TVR Craiova, a dat startul unei seri extraordinare.

Am descoperit ca avem la Teatrul Liric din Craiova o soprana de valoare internationala. Bravo Diana Tugui!

Micutii de la Katamis impreuna cu antrenorii lor ne-au incantat cu momente de dans si s-au incarcat pozitiv pentru premiile pe care aveau sa le castige a doua zi la concursul de dans din capitala. Felicitari!

Actorii Valentin Motroc si Radu Tudor ne-au redat zambetul sters de criza. Bravo lor!
ANCAAR Craiova ne-a impresionat cu informatiile despre autism dar si cu eforturile pe care le fac pentru a-i ajuta pe cei loviti de aceasta boala putin cunoscuta. Toata stima!

Ducu Bertzi ne-a readus in minte refrene vechi si extraordinare, noutatea fiind acompaniamentul la vioara sustinut de extraordinarul Mihai Nenita. Bis!

Am vazut ca daca se pune suflet, efortul unor entuziasti se poate concretiza intr-un spectacol de exceptie. Felicitari Ancaar Craiova, familiei Safta -  inima si sufletul CDS Katamis si Asociatiei I.S. Dragulescu..

Aici aveti mai multe imagini de la spectacol.

Etichete: , , ,