Argi + vitamine = sanatate


Argi + vitamine = sanatate
Spuneam despre cele 4 noi produse lansate de Forever cu ocazia Raliului Mondial de la Denver. Deoarece am promis amanunte si noutati, revin acum asupra unuia dintre produse: Argi +, un produs pe baza de L-arginina si complex de vitamine.

Arginina este un aminoacid care se regaseste si in gelul de Aloe Vera. Arginina este folosita cu succes in numeroase programe de sanatate. De exemplu, o cautare pe Google dupa "arginina hepatita" returneaza peste 169 000 de rezultate.

Pentru ce mai e bun Argi+?
Mai multe detalii intr-un scurt filmulet realizat cu ocazia lansarii produselor.



Update:
De curand este posibil sa cumperi online la pret de cumparator, fara a fi neaparat inscris la Forever (Daca esti inscris la Forever si comanzi produse de minim 50 Euro + TVA ai reducere intre 15 - 30 % in functie de nivel).

Totusi, pentru cei care vor sa comande la pret cu amanuntul (doar un produs sau sub limita de 50 Euro + TVA) de acum exista posibilitatea sa comande online si in aceste conditii.

Aici aveti link-ul si pretul pentru Argi +.

Aveti informatii si ingrediente despre produs, urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia.

Etichete: , ,