Tiki-taka vs cali-kaka


Tiki-taka vs cali-kaka
N-am sa comentez prea mult faptul ca Universitatea Craiova a fost din nou dezavantajata de arbitri. Nu e normal, dar nu e o noutate. Nu e normal nici sa existe restante la plata arbitrilor, dar dupa atatea greseli cu dedicatie, parca inteleg o astfel de "greva fiscala".

Nu mai e o noutate nici faptul ca schimb urgent canalul atunci cand aud behaituri la TV din partea unui anumit clan din sport, indiferent despre care dintre reprezentanti este vorba. Noutatea ar fi fost o echipa de la noi care joaca tiki-taka sau macar un fotbal de calitate, asa cum se anuntase.

Ei bine, sambata am cautat cu disperare sa vad pe teren asa ceva, iar mai tarziu am trecut peste impulsul de a schimba canalul pentru a auzi pareri dinspre Steaua despre tiki-taka si calitatea jocului, sau in lipsa lor, macar despre o eroare grava si evidenta de arbitraj.

Calitate? Din pacate doar becalitate si cali-kaka.
Vai steaua noastra daca ne iluzionam ca facem mare branza cu asa echipa in Liga Campionilor.

In afara de culorile asemanatoare ale echipamentului, nimic nu aminteste despre tiki-taka.
Pentru cei care n-au inteles inca, tiki-taka inseamna pepiniera proprie si deprinderi comune dobandite de la o varsta frageda si dezvoltate apoi in echipa de tineret, nationala de tineret, echipa de club si in final in nationala mare. Europeana si mondiala.
Un astfel de nucleu, sudat in timp, schimba datele problemei, bineinteles in conditii normale de arbitraj si intr-un campionat sanatos. In afara de echipa tehnica si vechiile glorii din loje ati vazut pe cineva din pepiniera ros-albastra?

Cat despre schimbarea canalului, voi continua acest obicei sanatos ori de cate ori vad astfel de specimene dandu-si cu parerea.

Etichete: ,