Cifrele zilei: 8 - 12 - 18


Cifrele zilei: 8 - 12 - 18
Ce e cu aceste cifre?
Nu sunt numerele la Loto, desi s-ar putea sa-ti schimbi norocul daca intelegi ce reprezinta.

Diaspora romaneasca fiind raspandita pe toate continentele, m-am gandit ca nu e rau sa prezint oportunitatea unor cumparaturi cu reducere si de ce nu si oportunitatea unei afaceri direct din tara in care traiesc/muncesc acum compatriotii nostri.

8 - te poti inscrie online din 8 tari (Australia, Belgia, Canada, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania, USA)

12 - cei inscrisi in sistem pot cumpara online, cu reducere de 15-30%, din 12 tari (Australia, Belgia, Canada, Grecia, Irlanda, Irlanda de Nord, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania, Marea Britanie, USA)

18 - produsele, afacerea si beneficiile colaborarii sunt prezentate online in 18 limbi (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, greaca, olandeza, poloneza, maghiara, sirba, turca etc., bineinteles limba romana dar si un pic de ... chineza)

Compania care furnizeaza aceasta platforma este un lider mondial cu o vechime de 32 de ani, iar oportunitatile si produsele oferite sunt apreciate de aproape 10 milioane de persoanedin peste 140 de tari.

Si eu apreciez produsele si beneficiile colaborarii cu Forever Living Products, iar platforma online fiind un beneficiu descoperit de curand m-am hotarat sa-l prezint aici si sa va cer parerea.

Cum vi se pare?

Etichete: , , ,