Indirecta de stanga, dreapta ...

Indirecta de stanga, dreapta ...
Dupa ce Lucian Bute i-a incantat numai pe telespectatorii din alte tari cu diverse procedee pugilistice, cei autohtoni au avut parte numai de "perversa de la Parlament".

Fara sa-i PeSe De situatie, dar urmarind sa castige de pe urma ei, un pesedist s-a inflamat in parlament, post eveniment, pe tema netelevizarii meciului lui Lucian Bute. 
Pe De Laturi ca de obicei, PDL-istii i-au tinut isonul uitand ca ei guverneaza si mai ales ca promisesera chiar un meci al campionului in Romania.  
Ca sa nu fie nici ei mai prejos, liberalii si-au umflat PeNeLe amintind despre comuna natala a campionului care este liberala :)
Acestea fiind zise, principalele 3 partide resonsabile (?!?) pentru soarta tarisoarei noastre au mai bifat un subiect si o zi de munca in Parlament!

Corecta mi s-a parut doar atitudinea campionului Lucian Bute, care a refuzat aparitia la (ne)televiziunile din tara, in semn de protest fata de televizarea meciului ... doar in alte tari.

Nu este un eveniment singular, partidele castigatoarei Cupei Mondiale la handbal sau ale nationalei de tineret U21 avand cam aceeasi soarta din partea televiziunilor "importante", desi era vorba despre reprezentative nationale ale Romaniei.

Televiziuni de ....., politicieni de .....!

La ce v-ati gandit? Eu ma gandeam la "cablu" si la "cârpa" :)

Etichete: ,