Preturi produse Aloe Vera Forever

Preturi produse Aloe Vera Forever
N-am terminat cu analiza vizitatorilor blogului, iar azi vin in sprijinul celor care au ajuns pe blog cautand diverse informatii. Evident, cele mai cautate informatii sunt despre Aloe Vera si diverse produse Forever.

Deoarece vizitatorii blogului vor sa stie mai multe despre produse si despre preturi, am sa-i ajut cu un Catalog de produse Forever.

Aici sunt descrise atat produsele cat si preturile cu care pot fi achizitionate.

ATENTIE:
Update:
Daca esti inscris la Forever beneficiezi de reduceri (vezi preturile NDP si de depozit de mai jos pentru comenzi de minim 25 Euro + TVA). Poti insa sa-ti comanzi online produsele si sub limita celor 25 Euro sau fara sa fii inscris la Forever, insa la pret cu amanuntul.

Iata la ce preturi poti cumpara online produse pe baza de Aloe Vera de la Forever, fara comanda minima si fara inscriere.

Pentru orice neclaritate va stau la dispozitie, insa acum am sa detaliez despre cele 3 preturi.

Pentru cineva care vrea sa cumpere un singur produs (de exemplu Aloe Vera Gel), fara sa se inscrie in sistem, pretul recomandat de vanzare (sau pret cu amanuntul) din catalog este de 22,95 Euro. Adica persoana respectiva va plati 22,95 x 4 x 1,24 = 113,832 Ron (pret final, Tva inclus) si va cumpara acest produs de la cineva care este inscris. De obicei acest pret se gaseste pe internet cand cautati un anumit produs.

Pentru cineva care vrea sa cumpere inteligent, cu reducere de 15%, este necesara inscrierea in sistem si o comanda de minim 25 Euro fara Tva. Pentru inscriere este necesara o copie dupa buletin si completarea unor formulare (de inscriere, de comanda etc.). Un catalog de inscriere costa 10 Ron si contine formularele necesare inscrierii si un catalog de produse.

De exemplu, pentru inscriere am luat o comanda minima continand: 
In acest caz pretul pentru Aloe Vera Gel din catalog este de 19,51 Euro. Adica persoana respectiva va plati pentru gel 19,51 x 4 x 1.24 = 96,769 Ron (pret final, Tva inclus), beneficiind de o reducere de 15% fata de situatia in care ar fi cumparat doar acel produs, fara a fi inscrisa.

Si celelalte produse din comanda minima au o reducere de 15%, pretul final al comenzii fiind de 248,48 Ron (Tva inclus) si avand o valoare de 0,262 puncte. Odata inscrisa, o persoana va beneficia permanent de reducerea de 15% ori de cate ori face o comanda, cu conditia ca valoarea minima a comenzii sa fie de 50 Euro fara Tva. Bineinteles, comanda va contine ceea ce doriti sa cumparati, varianta de sus fiind doar un exemplu de lucru. Pretul cu reducere de 15% se mai numeste si pret NDP.

Al treilea pret, cu reducere de 30% este pentru persoanele care s-au convins de calitatile produselor vor sa le achizitioneze cu cel mai mic pret posibil. Singura conditie este ca in decurs de 2 luni consecutive, comenzile unei persoane inscrise sa totalizeze 2 puncte. Din acel moment, urmatoarele comenzi se vor face beneficiind de reducere de 30%.

Pentru cine doreste sa aiba reducerea maxima de 30% chiar dupa prima comanda, se recomanda un pachet de start continand 32 de produse reprezentative. Pachetul costa 357,85 Euro (pret fara Tva) si are avantajul de valora 2 puncte si contine produse gratis de 110 Euro. Adica economisiti 110 Euro fata de varianta in care ajungeti la 2 puncte prin comenzi repetate in decurs de 2 luni consecutive.

In orice situtie se ajunge la cele 2 puncte, persoanele care cumpara cu reducere de 30% vor plati pentru Aloe Vera Gel pretul din catalog de 16,07 Euro. Adica 16,07 x 4 x 1,24 = 79,707 Ron (Tva inclus). Pretul cu reducere de 30% se mai numeste si pret de depozit.

Varianta de start rapid este recomandata si persoanelor care vor sa beneficieze de oportunitatea de afacere oferita de Forever, fiind practic cea mai ieftina franciza. 
Insa despre afacerea Forever vom discuta cu alta ocazie.

Etichete: , ,