Reabilitarea termica a blogurilor

Reabilitarea termica a blogurilor
Pornind de la un titlu gresit de pe Hotnews, m-am gandit ca are legatura cu "incalzirea" unor bloguri un pic racite in ultima perioada.

Daca in weekend apare Blog and roll cu articolele din blogosfera mea de placere, azi voi insista cu blogurile care insista cu aceleasi articole, vechi si neschimbate. Schimbam registrul tocmai pentru ca nu-mi place sa le vad in aceeasi stare.

Dupa ce facem "analiza termica", sper ca, impulsionati de acest articol, respectivii sa se reabiliteze pe blog :)

Acum fiecare are ritmul lui, ce sa zic, dar macar o postare pe saptamana m-ar bucura.
Asa ca ii incalzesc numai pe cei cu postari mai vechi de 10 zile, si pun pe rol blogurile, fara a-i judeca :)

28 august 2010 este data fatidica a descoperiri ultimilor asteroizi dar si a ultimului articol marca ATY

OK, descoperim ca asa sunt balantele, echilibrate, dar daca tot va exprimati emotiile usor ... de ce nu ne mai emotionezi cu articole noi pe blog? Allisson stie de ce intreb ...

Ma intreb si daca lui Andrei i-a placut atat de mult leapsa de la mine incat a ramas ultima postare :) Sau asteapta iarasi sa vin cu un impuls?

Culian ... fara lian. Mai mult fara, din 08 septembrie 2010. Pofta vine mancand, asa ca ne-ar placea sa vedem articole noi :)

Imi place mult muzica de pe blog, dar am o intrebare pentru fratele mai mare: exista oare articol dupa telefoanele binecuvantate ... ?

Desi plin de bine cuvantare, inca un blog pus la sare, pentru conservare :) Din exces de lipsa de timp, fir-ar jobul sa fie! Pai e moral asa?

Moral, imoral, dar totul e scump? Recunosc ca si eu raman blocat cateva secunde cand vad vreun pret aiurea, dar imi revin repede cand vad ca nu e singurul :) Nu se poate sa nu gasesti ceva mai scump pentru urmatoare postare :) Deh, nu mai este vremea care era pe 17 august 2010 :)

Scumpilor, va doresc inspiratie maxima si spor!

Etichete: ,