Echilibru si viata sanatoasa


Chiar daca am iesit din zodia balantei, un organism sanatos ar trebui sa mentina echilibrate permanent cele 3 balante despre care Dr. Violeta Luca aminteste cu fiecare ocazie:
Azi ne oprim doar la prima balanta, intre bacteriile de fermentatie (bune) si cele de putrefactie (rele).
Daca initial tractul digestiv are o balanta echilibrata iar bacteriile bune apara organismul, datorita alimentatiei sau bolilor, bacteriile bune raman in minoritate fata de cele rele.

Oricine a folosit antibiotice trebuie sa stie ca acestea distrug si bacteriile bune si pe cele rele, fara discriminare. Astfel flora intestinala este perturbata si nu mai poate reveni singura la un echilibru sanatos.

Poate ati vazut la TV reclame cu alimente care contin 2, 3 sau 4 bacterii bune si ati auzit despre probiotice. Ei bine, probioticele sunt alimente care contin diverse genuri de bacterii bune, pentru a popula tractul digestiv si a lupta impotriva bacteriilor de putrefactie (rele).

Aloe Vera Gel - Forever Active Probiotic
Azi am sa va supun atentiei Forever Active Probiotic, deoarece este un produs probiotic unicat in lume, avand urmatoarele proprietati unice:
De ce ar trebui sa consumam acest supliment alimentar ne spune Dl. profesor Mencinicopschi:
Despre aceste beneficii si despre posibilitatea unui produs probiotic de a deveni simbiotic alaturi de Aloe Vera puteti afla din interviul cu Dl. Gheorghe Mencinicopschi:

Etichete: , , ,