Te-ai vaccinat deja?


Forever Bee Propolis
Daca anii trecuti faceam vaccinul antigripal, anul asta am zis sa nu-l mai fac. Nu ca mi-ar fi frica de vaccin, ci pentru ca nu cred ca mai am nevoie. Am luat destule suplimente alimentare naturale, iar preventiv voi lua un program natural pentru cresterea imunitatii.

Daca vaccinul antigripal "orienteaza" imunitatea organismului spre tulpinile de virusi continute in compozitie, programul natural creste imunitatea generala a corpului.

Iata care este programul meu de preventie gripala:
preventie gripala naturala
Aloe Berry Nectar este gel stabilizat de Aloe Vera (concentratie 90%) imbogatit cu concentrat de afine rosii (merisor) si mere.

Beneficii Aloe Berry Nectar:

Forever Pomesteen power
Forever Pomesteen Power este un amestec unic, brevetat, din suc de rodie, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si extract din seminte de struguri. Toate ingredientele, dar in special rodia si mangostanul se afla in topul listei valorilor CARO (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen). Valoarea CARO arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi.

Absorbent C este o super vitamina C de la Forever.

Forever Echinaceea Supreme
Forever Echinacea Supreme contine doua dintre cele mai puternice specii de Echinaceea (purpurea si augustifolia). Folosirea radacinilor de Echinacea are o traditie indelungata in cultura indienilor din America de Nord, fiind folosita pentru mentinerea sanatatii in timpul iernii. Mecanismul prin care actioneaza Echinacea a fost descoperit insa recent. Iata despre ce este vorba.

Unul dintre primii factori responsabili de apararea organismului este acidul hialuronic (AH). Acesta se gaseste in spatiile intercelulare, avand rol de liant al celulelor. Exista o enzima, numita hialuronidaza, care ataca AH printr-un mecanism inca incomplet elucidat. Astfel, AH isi pierde treptat consistenta iar liantul isi pierde eficacitatea. Cand enzima reuseste sa distruga integritatea barierei formate de AH, functia imunitara are de suferit. Ei bine, s-a dovedit ca Echinacea impiedica acea enzima sa dizolve AH.

Propolisul este recoltat de albine mai ales din muguri florali, fiind folosit ca material de constructie care captuseste stupul pentru a-l apara de bacterii, virusi si ciuperci. Este cel mai puternic antibiotic natural, cu spectru larg.

Forever Bee Propolis contine:
Tu cum stai? 
Ai facut deja vaccinul sau te gandesti la preventie naturala?

Etichete: , , ,