1. Este tonic general pentru sanatate.
Ca sa intelegem mai bine, sa spunem ca exista niste "caramizi" din care este alcatuit organismul nostru. Exista 22 de aminoacizi, dintre care 8 sunt considerati esentiali, in sensul ca nu pot fi sitetizati de organism si trebuie luati din alimentatie. Lipsa/insuficienta oricarui aminoacid reduce proportional eficacitatea celorlalti, dar si buna functionare si sanatatea organismului.
Cei 8 aminoacizii esentiali sunt: fenilalanina, izoleucina, leucina, lisina, metionina, treonina, triptofanul, valina.
Aminoacizii neesentiali sunt: acidul aspartic, acidul glutamic, alanina, arginina, cisteina, cistina, glicina, glutamina, hidroxiprolina, histidina, ornitina, prolina, serina, tirozina.
Pentru ca gelul de Aloe Vera contine 18 aminoacizi (din cei 22), este considerat un supliment alimentar complex si un tonic general pentru sanatate.
2. Furnizeaza doza zilnica de vitamine, fiind una dintre putinele surse vegetale de vitamina B12.
Aloe Vera contine vitaminele A, B1, B2, B3 (niacina sau vitamina PP), B6, B12, C, E, acidul folic. Organismul nostru nu prea mai gaseste aceste vitamine din alimentatia curenta astfel incat este necesar sa fie aduse prin aport de suplimente naturale, Aloe vera fiind cel mai complet supliment alimentar natural.
3. Este o sursa importanta de minerale (calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc).
Mineralele formeaza o parte a "combustibilului" folosit de organism pentru o functionare sanatoasa.
4. Are proprietati antiinflamatorii.
Aloe Vera contine 12 substante naturale despre care s-a demonstrat ca au proprietati antiinflamatorii, fara efecte secundare: colesterina, campestrina, beta-sitosterina, bradichinaza, hormoni, auxine, gibereline etc.
5. Ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor si contribuie la echilibrarea sistemului imunitar.
Aloe Vera contine 6 agenti antiseptici impotriva bacteriilor, virusilor si ciupercilor. Aloe Vera alimenteaza organismul cu toate elementele necesare mentinerii unei imunitati ridicate.
6. Ajuta la mentinerea greutatii corporale si creste nivelul de energie.
Aloe Vera curata sistemul digestiv de toxine. Acestea nu sunt recunoscute de organism, care consuma inutil energie incearcand sa le elimine sau sa le depoziteze. Efectul detoxifiant al Aloei Vera se vede atat in eliminarea toxinelor, reglarea metabolismului si mentinerea greutatii corporale cat si in cresterea nivelului de energie al organismului degrevat de toxine.
7. Este benefic pentru sanatatea danturii si a gingiilor.
Aloe Vera este foarte sanatoasa pentru cavitatea bucala, pentru dinti si pentru gingii. Studii recente demonstreaza ca Aloe Vera are cel putin acelasi efect ca pastele de dinti, avand avantajul ca este o solutie naturala, fara detergenti chimici si substante abrazive care provoaca sangerarea gingiilor.
8. Are efecte benefice asupra sanatatii si frumusetii pielii, mentinandu-i aspectul tanar pentru mai mult timp.
Prin cele peste
200 de substante active continute, Aloe Vera ajuta la repararea colagenului si elastinei necesare pentru o piele sanatoasa. Pielea se regenereaza in fiecare luna daca are "hrana" care-i trebuie, iar Aloe Vera este un supliment natural complet care furnizeaza nutrientii necesari. Aloe Vera potenteaza functionarea fibrobalstilor, celule responsabile de formarea colagenului.
9. Are importante proprietati detoxifiante.
Daca in trecut corpul avea mecanismele necesare pentru o detoxifiere interna, schimbarea stilului de viata si hrana industriala bombardeaza organismul cu atat de multe toxine din aer, apa, hrana etc. astfel incat nu se mai poate detoxifia singur. Aloe Vera ajuta organismul sa scape de toxinele acumulate si sa-si regleze propriul sistem de detoxifiere.
10. Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului digestiv.
Aloe Vera este cunoscuta ca un detergent natural al tubului digestiv, crescand puterea de absorbtie a proteinelor si scazand efectul negativ al bacteriilor "rele".
Sunt doar 10 motive pentru a sti ca gelul de Aloe Vera este cel mai bun supliment alimentar natural.
Etichete: Aloe Vera, ingrediente, nutritie, sanatate