Am castigat!

Am castigat!
Nu, n-am castigat masina despre care va spuneam, dar am castigat o zi de calitate si idei de pus in practica pentru un intreg an participand la editia aniversara Success Day Forever - 33 de ani.

Evenimentul a fost ca de obicei ... un regal. Din cele 6 ore ale intalnirii am sa amintesc doar cateva idei.

Dora si Gabor Szocs - directorii generali ai Forever Romania -  s-au intrecut unul pe altul.
Am retinut ca pasiunea ne face cu adevarat lideri. Oamenii de succes isi urmeaza cu perseverenta pasiunea pentru ca numai pasiunea ii conecteaza cu sufletul.

De la Mariana Oprea, cea mai emotiva persoana din sala, am inteles ca e posibil sa vorbesti pe scena Salii Palatului in fata a 1500 de oameni oricate emotii ai avea.

Dr. Violeta Luca ne-a aratat cum e posibil ca o singura persoana sa faca sa vibreze 1500 de oameni. Misiunea Violetei Luca in Forever? Sa caute si sa gaseasca oameni cu vise pentru care merita sa traiasca!!!

Dr. Zenovia Mateescu ne-a vorbit cu profesionalism si pasiune despre noul produs Aloe Sunscreen Spray.

Geta si Raul Piscoi ne-au invatat ca Activ nu inseamna doar 4 p.c. Alta legatura intre activ si Forever este miscarea ;)

O miscare interesanta a fost si festivitatea de premiere pentru castigatorii crosului "Fii sanatos cu Aloe Vera!" Felicitari!

Camelia Dincuta ne-a indemnat sa fim preocupati de ceea ce putem oferi, nu de ceea ce putem obtine si ne-a invatat sa facem diferenta intre "viata" = "a trai" si "viata" = "a sti pentru ce traiesti".

In final, Miki Berkics, cel mai proaspat diamanat Forever al Europei ne-a incurajat sa nu ne multumim cu locul 8 in topul Forever Europa, potentialul Forever Romania fiind top 3.

Referitor la criza, Miki ne-a invatat ca oamenii care vorbesc despre criza vorbesc de fapt despre criza din mintea, sufletul si buzunarele lor.
Exemplul lui personal este sugestiv, Miki ajungand diamant in timp ce altii ne repetau ca ... suntem in criza.

A propos de criza, au fost prezentate cecurile de profit sharing obtinute de romani la Raliul de la Viena, cel mai mare cec romanesc fiind de aproape 229 000 Euro.

Ne-a spus cateva cuvinte si Fichirie Ibadula, castigatoarea Miss Sonya Europa si reprezentanta noastra si a Europei la Concursul Mondial Miss Sonya. Bafta Fichi!

Senior Managerii Ligia si Doru Pascan, gazdele intalnirii, au ridicat asistenta in picioare si au determinat Sala Palatului sa se miste la unison in ritmul valsului vienez (vezi imaginea de la inceput).

Momentele artistice au fost realizate de perechile de dansatorii profesionisti si de recitalul lui Nico.

Nu mai zic ca eram in ziua a 3-a de Clean 9, zic doar ca a meritat sa ma trezesc la 5 dimineata si sa ma intorc la fix pentru a savura ultimele 20 de minute dintr-un alt regal, de data asta sportiv.

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la Success Day Forever din 28 mai, sper sa reuseasca sa prinda DVD-ul evenimentului. Pana atunci ii consolez cu cateva imagini de la Sala Palatului.

Ne revedem la urmatorul Success Day in 9 iulie!

Etichete: ,