Initiativa + declaratie gen S(-)ocaci

Initiativa + declaratie gen S(-)ocaci
Initiativa de dublare a filmelor in limba romana marca Socaci, a fost dublata de declaratia Marinei Almasan dupa rezultatul de la Eurovision:
"S-a votat clar pe vecinatati si pe interese politice, iar Romania, din pacate, iata, se confirma o data in plus, ca este o tara izolata ai carei conducatori din ultimii destui ani n-au reusit sa o faca parte din nicio uniune si alianta, o tara care nu are relatii de buna vecinatate cu mai nimeni, exceptie facand Moldova, singurul nostru partizan."

Abia acum m-am prins de ce i-a venit pe chelie lu' Socaciu dublarea filmelor. Asa sigur ne vom imbunatati aliantele cu vecinii :)

Duduia Marina Almasan uita ca anul trecut am luat locul 3, avand conducatori la fel de slabi si vecini/aliante la fel ca si conducatorii?

Chiar asa, ce aliante au azerii? Sau mai degraba n-au "personalitati" gen Socaciu & Almasan care sa-i traga inapoi ...

Mai spunea duduia ca se gandesc sa renunte la participarea Romaniei la Eurovision din cauza costurilor mari suportate de TVR (va amintiti, si dublarea filmelor tot pe scaderea costurilor se formuleaza). 

Oare ce economie s-ar face daca TVR ar renunta la "mega-vedete" gen Marina Almasan, pe care le suportam pe banii nostri?

Lasati-ne si apucati-va de dublat, ca au aparut filme si prin statiile de transport public, nu doar la televiziunea publica ...

Etichete: ,