Miercurea fara ... carne


Pentru ca majoritatea blogurilor vizitate de ea miercurea raman fara cuvinte, Dianna s-a suparat pe WW (Wordless Wednesday) si a iesit un ... WTF :)

Recunosc, si eu mai zic WTF :). In scris. Si chiar intr-o zi de miercuri. Dar din alte motive am zis atunci.

Acum am zis din nou WTF cand am vazut cate rezultate are cautarea dupa "miercurea fara cuvinte".

Mai sa fie! Are dreptate Dianna si s-au molipsit toti?
Sau a fost o leapsa-idee super care a prins, mai ales ca e mai usor sa pui o imagine decat sa scrii 1000 de cuvinte?

Acum, drept sa spun in (blogo)sfera mea de influenta cred ca am intalnit 1 data - de 2 ori expresia "miercurea fara cuvinte", ca-mi suna totusi cunoscut. Nu m-a nevrozat, dar daca as fi dat la fiecare pas peste astfel de miercuri poate-mi sarea din ochi direct in neuroni.

Am cautat pe Google si dupa Wordless Wednesday: 7 380 000 de rezultate "Wordless Wednesday", fata de doar 259 000 "Miercurea fara cuvinte". Pai de-aia s-o fi suparat Dianna, ca nu a fost o chestie neaosa, romaneasca ci a fost preluata din afara.

Si-atunci mi-a picat fisa. WTF, ia sa pornesc eu ceva original, in ton cu blogul si cu vremurile.

Cum ar suna Miercurea fara carne? Mie imi suna deja cunoscut, caci daca e miercuri, nu e carne

Am cautat "Miercurea fara carne" pe Google ca sa fiu sigur ca expresia nu este consacrata sau folosita deja. Ura! Nu se exista asa ceva, doar combinatiii Miercurea Ciuc Carne etc.. ba chiar ... Miercurea fara cuvinte .. retete cu carne :) Click pe imagine pentru marire:
"Miercurea fara carne" pe Google
Deja m-am enervat. Pai are dreptate Dianna! Decat sa promovez (asa aiurea, dupa o idee de afara) o miercuri in imagini e mai sanatos sa promovez miercurea fara carne. Este si o traditie romaneasca (miercurea si vinerea se tinea post; ba chiar si luni) si chiar daca eu tin post doar la carne, am sa "pun un post" in fiecare miercuri despre asta.

Am vorbit deja despre cat este de importanta pentru sanatate si pentru mediu 1 zi pe saptamana fara carne.

Si daca tot este important, si daca exista Joia fara carne, si Vinerea fara carne ...

Si daca saptamanal, la mine miercuri este prima zi fara carne WTF ... de ce sa nu initiez eu Miercurea fara carne? Cu postari (posturi) in fiecare saptamana pe aceasta tema?

Am cautat pe Google si varianta "Meatless Wednesday" si chiar daca exista 1 750 000 de rezultate se pare ca aceasta este derivata din "Meatless Monday", o initiativa din timpul razboiului mondial care s-a transformat in traditie.

Oricum, paleste in fata traditiei noastre cu postul de miercuri, iar Meatless Wednesday - 1 750 000 si Miercurea fara carne - 0 rezultate sunt mai putin prezente decat Wordless Wednesday - 7 380 000 si Miercurea fara cuvinte - 259 000 rezultate.

Aceste fiind datele, inaugurez azi Miercurea fara carne. Am spus! Si dupa atatea cuvinte spuse, am zis sa pun si cateva imagini :)
si pisica tine Miercurea fara carne
bune rosiile
yam-yam
cine nu mananca tot, pupa matza in bot
Daca pisica poate sa manance rosii miercurea, noi de ce n-am putea sa nu mancam deloc carne?

Ne auzim miercurea viitoare, cand va spun meniul pentru... Miercurea fara carne.
Pana atunci trimit aceasta leapsa-indemn catre Dianna si tot blog-roll-ul si catre cine se mai baga.

Etichete: , , ,