Caldura prosteste? Mancarea?!?

Caldura prosteste? Mancarea?!?
"O lume de oameni mai bine hraniti si mai sanatosi ar insemna o lume de oameni mai inteligenti? Asa se pare.
Pana la urma, e o veste buna: daca asupra ereditatii n-avem, pentru moment, prea mult control si nici clima n-o prea putem schimba (decat in sensul incalzirii ei, ceea ce, daca e sa ne luam dupa studiile mentionate in prima parte a articolului, dauneaza inteligentei), in schimb programele de imbunatatire a alimentatiei si de ameliorare a starii de sanatate sunt posibile."

Acestea ar fi concluziile unui articol de pe descopera.ro care-si pune intrebarea de ce sunt unii oameni mai destepti decat altii.

Pentru ca aceste concluzii vin in sprijinul multor articole de pe blogul meu referitoare la nutritie de calitate si la sanatate, am sa detaliez doar partea referitoare la bolilor parazitare (determinate de infestarea cu paraziti interni).

"Intr-un articol aparut in publicatia Live Science, Christopher Eppig explica mecanismele fiziologice ale acestei corelatii. Creierul este un mare consumator de energie.  La adulti, creierul consuma cca. un sfert din rezervele energetice ale organismului, iar nou-nascutii folosesc aproape 90% din caloriile disponibile pentru a-si structura si mentine in functiune creierul (de unde si importanta unei bune alimentatii mai ales in perioada copilariei).

Daca in copilarie, perioada critica pentru dezvoltarea creierului, se intampla ceva care saraceste rezervele energetice ale corpului, atunci dezvoltarea cognitiva va fi afectata.

Prezenta parazitilor in organism implica un mare consum de energie. Rezervele corpului sunt redistribuite pentru a alimenta masiv si sistemul imunitar, ale carui cerinte sunt mari atunci cand lupta cu agentii patogeni. In aceasta situatie, creierul e nevoit sa se multumeasca cu o cantitate de energie mai mica decat normal, ceea ce impieteaza asupra dezvoltarii lui, influenteaza negativ abilitatile cognitive si se traduce prin scoruri IQ mai mici."

Daca suntem suficient de inteligenti ca sa intelegem aceste lucruri, voi fi si eu suficient de clar in a detalia o solutie naturala impotriva parazililor intestinali.

Se stie ca o capatana de usturoi pe zi te tine departe de parazitii intestinali. Cine mananca atata usturoi?
Dar baga la capatana :) 1 capsula de Garlic-Thyme contine principiile active dintr-o capatana de usturoi, dar n-are mirosul si gustul specific.

In Garlic-Thyme, Forever a combinat usturoiul, cunoscut pentru efectul anti-parazitar cu cimbrul, o planta cu efect antiseptic.

Capsulele contin ulei de usturoi natural si inodor, cimbrisor si lecitina pentru a fi usor asimilat de organism. Se adauga la toate acestea efectul puternic antiinflamator si cicatrizant la nivelul colonului.

Aloe Bits n' Peaches - este o bautura pe baza de Aloe Vera (gel stabilizat de Aloe Vera 90%) imbogatit cu concentrat de piersici bine coapte. Are un gust foarte bun ceea ce face sa fie indragita de copii.

Cele doua produse combinate sunt o solutie naturala la parazitozele cu care se confrunta cei mici.

Etichete: , , , ,