Regionala Forever Oltenia

Regionala Forever Oltenia
Ieri am participata la intalnirea regionala Forever Oltenia. Trainingul de la Filarmonica Olteniei a fost luminat de prezenta Diamant Safir Managerilor Gizella si Marius Botis, care ne-au impartasit din experienta lor in Forever.

Dar sa incepem cu inceputul si anume cu gazdele intalnirii, Senior Managerii Maria si Mircea Bagdasar, care au asigurat o atmosfera excelenta.
Maria si Mircea Bagdasar
Inviorarea ne-a facut-o Dana Epure, Manager, care ne-a amintit ca Forever este o afacere pe cont propriu, dar pe care nu o facem singuri. Avand in vedere ca suntem parteneri cu un lider mondial, Dana ne-a indemnat sa urcam in afacere folosind tractiunea integrala oferita de produsele de sanatate si frumusete. Tractiunea fata sunt produsele pentru sanatate, iar tractiunea spate sunt produsele cosmetice.
Dana Epure
A urmat Dr. Livia Stoenica, Asistent Manager, care ne-a vorbit depre sanatate ca o optiune zilnica si despre importanta zilnica a antioxidantilor.
Livia Stoenica
Victor Sas, Manager, economist de profesie, a facut o comparatie sanatoasa intre o afacere clasica si afacerea Forever.
Victor Sas
Mihaela si Ion Andrei, Manageri ne-au (si-au) adus aminte drumul de la nou distribuitor la Supervizor, amintindu-ne sa cautam tot timpul oameni care au nevoie de beneficiile Forever.
Mihaela si Ion Andrei
Diamant Safir Managerii Gizella si Marius Botis au accentuat ideea ca "Daca tu crezi ca poti - atunci asa este"!
Gizella si Marius Botis
Marius Botis ne-a indemnat sa ne intrebam daca exista vreun motiv pentru a schimba ceea ce ne nemultumeste acum pe fiecare si a facut analogia cu un pescar care pleaca dimineata la pescuit. Exista vreun pescar care-si propune sa prinda doar cativa pestisori?
Marius Botis
Gizella Botis ne-a spus ca munca in Forever este grea prin prisma faptului ca in fiecare zi trebuie sa te invingi pe tine insuti. Daca insa esti convins ca faci un lucru bun, ca ajuti oamenii, si daca faci toate acestea cu entuziasm, munca in Forever este cea mai frumoasa activitate.
Gizella Botis
V-am spus doar cateva idei, mai multe aflati din imaginile si slide-urile de la intalnire.

Spor!

Etichete: ,