Comenzi Forever online


Comenzi Forever online
Asa arata site-ul ComenziForever.ro.
De pe acest site pot comanda:
Persoanele inscrise in sistemul FLP (Forever Living Products) pot comanda online produse insumand minim 50 Euro + TVA pe care le vor achizitiona cu reducere de 15 - 30% fata de pretul de catalog, in functie de nivelul fiecaruia.

Persoanele care nu sunt inscrise in Forever sau partenerii Forever care comanda sub limita de 50 Euro + TVA vor achizitiona produsele la pretul de catalog (fara reducere).

In oricare situatie, pentru a comanda online este necesara inregistrarea pe site-ul de comenzi al Forever.

Voi incepe cu inregistrarea persoanelor care sunt deja inscrise in Forever, adica au un cod de identificare in cadrul FLP si vor sa faca o comanda de minim 50 Euro + TVA. Codul FLP de 12 cifre va fi necesar pentru inregistrarea pe site-ul de comenzi online, dupa cum veti vedea.(click pe imagine pentru marire)
inregistrare
Pentru inregistrare (vezi zona evidentiata in imaginea de sus) se parcurg 3 pasi:
1 - Datele personale (asa cum sunt in cartea de identitate)
Datele personale
ID Card se foloseste doar de persoanale din afara Romaniei care vor sa faca o comanda care va fi livrata in Romania. De exemplu o persoana care traieste acum in Spania si vrea sa faca un cadou de sarbatori rudelor din Romania isi va folosi in loc de CNP, datele de identitate  corespunzatoare din Spania.

Adresa de e-mail trebuie sa fie o adresa valida, la care aveti acces,  deoarece dupa inregistrare pe aceasta adresa veti primi un e-mail pe care este obligatoriu sa-l cititi pentru a valida inregistrarea.

Pasul 2 se refera la adresa de corespondenta (unde va fi livrata comanda)
adresa de corespondenta
Pasul 3 se refera completarea contului pentru inregistrare
cont si parola
Parola trebuie s-o retineti (o notati undeva).
Persoanele deja inscrise in Forever vor bifa optiunea Sunt distribuitor si vor scrie codul FLP de 12 cifre.

Dupa incheierea pasului 3 veti primi un e-mail (pe adresa de e-mail furnizata la pasul 1) necesar pentru validarea inregistrarii si activarea contului.

Odata activat contul va puteti autentifica, accesarea contului facandu-se pe baza de e-mail (de la pasul 1) si parola stabilita la pasul 3.
Autentificare
Bifati Da la intrebarea esti Distribuitor si scrieti ID-ul FLP de 12 cifre.

Odata intrat in cont puteti observa ca spre deosebire de imaginea initiala (cand produsele erau afisate la pret de catalog), acum sunt afisatela pret de distribuitor (eu am reducere de 30%) Ex. pret Sonya Hydrate Conditioner (vezi zona evidentiata cu rosu)
Autentificare ca distribuitor
Singura conditie pentru ca sa le comandati cu reducerea aferenta nivelului fiecaruia este sa faceti o comanda totala de minim 50 Euro + TVA.

Sa zicem ca vrem sa comandam noul produs Sonya Hydrate Conditioner. Dam click pe numele produsului si avem toate informatiile necesare.
Prezentare generala:
Prezentare generala

Ingrediente:
Ingrediente

Utilizare/Administrare:
Utilizare/Administrare:
Daca vreti sa achizitionati produsul il adaugati in cosul de cumparaturi, avand mai multe modalitati de plata.
modalitati de plata
La fel se procedeaza pentru orice produs de pe site.

Ceea ce este insa interesant pentru activitatea Forever este ca puteti recomanda si online produsele iar cei care vor sa le achizitioneze online la pret de catalog o vor face utilizand un link corespunzator codului vostru FLP, punctele corespunzatorare adunandu-se in contul vostru.

Daca veti copia link-ul evidentiat in imagine
link de distribuitor
(folosind Ctrl + C sau comanda Copy) veti obtine un link continand id-ul FLP pe care-l puteti trimite celor care vor sa comande sau testeze doar un produs sau mai multe la pret de catalog.

Asa arata un astfel de link cu id-ul meu FLP:
http://www.comenziforever.ro/produse/ingrijire-personala/sonya-hydrate-conditioner-ID251?rid=400-000-388-801

La fel se face pentru orice alt produs, singura conditie pentru a accesa link-ul este sa fiti autentificat in contul vostru de distribuitor pe ComenziForever.ro

Pentru ca alte persoane sa poata folosi aceste link-uri este necesar ca sistemul comenziforever.ro sa stie asta, dar acest ultim pas il voi explica in postarea de joi, 22 decembrie.

Pana atunci, daca sunt nelamuriri astept comentariile voastre. Spor!

Etichete: ,