Sa eclipsam eclipsa de luna ...

Sa eclipsam eclipsa de luna ...
Va e frica de eclipsa totala de luna? Da'... de ce? (vorba lu' Dezbracatu). Ca tine doar cateva ore, nu o luna :)

Daca va e frica sa va uitati la eclipsa, sau va e frica sa nu cumva sa dispara de tot, mai bine uitati-va cum sa va faceti o luna noua :)
cum faceti luna noua la eclipsa :)
Si ca sa eclipsez cumva umbrirea lunii (sau sa umbresc eclipsa ?!?!), va invit la concurs.

Chiar daca eclipsa este vizibila in toata Romania, concursul este valabil doar pentru cititorii blogului meu, craioveni sau care vor fi miercuri 14 decembrie in Craiova.

Ce legatura are luna N(9)oua cu concursul?
Nokia N9 Demo Day
Am primit de la DC Communication o invitatie la Nokia N9 Demo Day. Zilele Nokia Demo sunt deja o traditie la Nokia si vor avea loc in aceeasi perioada in Craiova, Oradea, Ploiesti si Tg. Mures.
Sesiunile vor consta intr-o prezentare sustinuta de un trainer Nokia, urmata de discutii deschise si testarea terminalului. La acest Demo Day vor participa bloggeri si invitati de pe Facebook si Twitter.

Nokia N9 Demo Day se va desfasura miercuri, 14 decembrie in Craiova (Hotel Helin, Calea Bucuresti, Nr. 88 - Sala Lapus), intre orele 17:00-19:00.

Prin amabilitatea organizatorilor am posibilitatea sa vin cu 1 invitat, pe care il voi selecta in urma comentariilor la acest articol. Asadar, dragi cititori ai blogului, va invit sa scrieti comentarii (semnate cu link spre blog, profil, facebook etc.) prin care sa-mi spuneti de ce ati dori sa participati alaturi de mine la Nokia N9 Demo Day - Craiova. Asta-i concursul!

Comentariile pot fi postate incepand de azi, 10 decembrie pana luni, 12 decembrie, ora 23:59. 
Iar marti 13 :) voi anunta numele castigatorului/castigatoarei printr-un articol pe blog.

Atentie:
Castigatorul/castigatoarea trebuie sa fie miercuri 14 decembrie in Craiova pentru evenimentul Nokia (orele 17:00 - 19:00).

Spor!

Etichete: