Vinerea colorata ... de mana

Vinerea colorata ... de mana
Iar in mana... o minge :) Daca n-ati prins ideea, ma refer la hand-ball si la nationala feminina a Romaniei care participa la Campionatul Mondial de Handbal din Brazilia.

Saptamana ne-a fost colorata tricolor, acestea fiind si culorile celor 3 echipamente ale nationalei.

Fetele ne-au colorat saptamana neuniform, tinandu-ne mereu in suspans. Au invins greu Tunisia, au trecut usor de Cuba si au fost egalate in ultimele secunde de Japonia, pentru ca in meciul cu Brazilia sa fie invinse.

Indiferent de rezultatul meciului de azi cu Franta vom merge mai departe in grupe. Este importanta si pozitia de pe care mergem, meciurile urmatoare fiind eliminatorii. 

Va fi greu pentru ca absentelor cu care fetele au inceput mondialul (Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Ionela Stanca, Paula Ungureanu) li s-au adaugat Oana Manea si Adina Meirosu Fiera, accidentate in primele meciuri. Le tinem pumnii si speram sa revina cat mai rapid pentru urmatoarele meciuri.

A propos de meciuri, am mai scris despre faptul ca nu toti romanii au avut posibilitatea sa vada meciurile nationalei de handbal la TV.

Nici pe net n-am reusit la inceput sa vad meciurile. Noroc cu prietenii de pe Facebook. Echipa Nationala de Handbal Feminin a Romaniei mi-a indicat un link unde am putut sa vad meciurile pe net. Multumesc frumos!

Hai Romania! Hai fetelor!

Etichete: