Success Day Forever 28 Ianuarie

Success Day Forever 28 Ianuarie
In ciuda vremii potrivnice am fost sambata la Bucuresti la Success Day, primul din 2012. A fost o intalnire deosebita si pentru ca a marcat 13 ani de existenta Forever in Romania dar si pentru ca am avut invitati de onoare o familie de diamanti din UK: J & J, Jayne Leach si John Curtis.

Inainte de evenimentul propriu-zis am participat la "seminarul pentru activi", din care am sa subliniez doar 2 idei. Cristiana Dincuta ne-a dezvaluit ce inseamna un om cheie. Daca vrem sa avem in echipa astfel de oameni cheie, in primul rand noi trebuie sa avem acest profil:
Carmen Larion ne-a detaliat o modalitate de a creste constant in planul de marketing - LIPPA - LIPPA:
Lista - I(invitatii, instruire, imunizare) - Prezentari - Planificare - Analiza
Dora si Gabor Szocs
Cei care au dat start-ul Success Day au fost ca intotdeauna directorii generali ai FLP Romania, Dora si Gabor Szocs. Dora ne-a anuntat ca FLP Romania isi pastreaza trendul crescator si ne-a dezvaluit dorinta ca si in 2012 sa crestem cu cel putin 10%.
Am retinut observatia Dorei referitoare la societate si la situatia actuala, in care predomina lipsa de modele. Din fericire in Forever avem modele la fiecare nivel, de la sponsori locali, diamanti europeni de talia J & J si pana la fondatorul companiei Rex Maughan.

Referitor la cresterea Forever in Romania si in celelalte aproape 150 de tari, Gabor ne-a spus ca exista putine firme care au crescut pe timp de criza si ca suntem mandri sa fim parteneri cu o asemenea companie.

Maria si Daniel Parascan
Gazdele intalnirii au fost Maria si Daniel Parascan, de la care am retinut ca pentru ei Forever inseamna Rex, Greg, Aidan sau Jayne & John si ca afacerea Forever este construita pe principii sanatoase.

De la tinerii Eagle Manageri Emanoil si Lacramioara Cretu am retinut ca daca ajuti cat mai multi oameni sa-si implineasca visurile, atunci si tu iti vei indeplini cele mai multe dintre visuri.
Emanoil s-a aratat incantat ca in Forever pentru aceeasi munca poti sa ai 11 beneficii.
Emanoil si Lacramioara Cretu
Gabriel Larion ne-a spus ca si pe timp de criza romanii au cheltuit bani, dar nu intotdeauna pe produse sanatoase. Noi ca si consilieri pentru un alt stil de viata trebuie sa-i invatam cum sa cheltuie corect banii. Invitatul surpriza al doctorului Larion a fost dl. prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, care ne-a vorbit despre nevoia consumului de suplimente alimentare.
Gheorghe Mencinicopschi
Dieta stramosilor nostri (care vanau hrana) era compusa din 300 - 6000 de feluri de alimente diferite, provenite de la plante si animale salbatice. Pseudo-dieta actuala (cand hrana ne vaneaza pe noi) se bazeaza pe cateva alimente (superprocesate) care se gasesc atat in hrana noastra cat si a animalelor a caror carne o mancam. Astfel ca din alimentie nu mai reusim sa luam cei 50 de nutrienti esentiali pentru o viata santoasa si echilibrata.
Niculina Ciuchea
De la Niculina Ciuchea am invatat atat ce inseamna auto-disciplina (sa fii in stare sa-ti faci un program si sa-l respecti) cat si care este programul zilnic al unui Eagle Manager Forever:
programul zilnic
De la Carina si Sebastian Iacata am inteles ca atunci cand iti este greu nu trebuie sa astepti sa ti se confirme acest lucru zilnic la TV.
Carina si Sebastian Iacata
Ci sa te gandesti cat de greu era pe vremea lui Decebal, Stefan cel Mare, Vlad Tepes sau Mihai Viteazul si cu toate acestea ce lucruri au reusit ei sa lase urmasilor. Facand referire si la afacerea Forever care se poate lasa mostenire, Sebastian Iacata a parafrazat spunand ca Forever nu este numai al nostru ci al urmasilor, urmasilor, urmasilor nostri.

Momentul culminant al evenimentului l-a prilejuit aparitia diamantilor britanici Jayne Leach si John Curtis, care ne-au dezvaluit esenta FLP: sa tii la cei de-alaturi de tine.
Jayne Leach si John Curtis
Dupa ce ne-au marturisit ca in viata fiecaruia vine un moment de rascruce cand stii ca trebuie sa faci ceva diferit fata de ce ai facut pana atunci, Jayne ne-a spus cum au reusit ei sa faca diferenta in primul an la Forever:
primul an la Forever
Apoi ne-au aratat concret si calea de a ajunge Manager Forever in 6 luni si de a creste in continuare
Manager Forever in 6 luni
baza fiind puterea celor 5:
In final ne-au dezvaluit care au fost cele 3 ingrediente ale afacerii Forever pe care o dezvolta in 52 de tari:
Bineinteles ca din cadrul Success Day n-au lipsit momentele artistice:
Cortez Band
Cortez Band
demonstratii de dans pentru toti
demonstratii de dans pentru toti
demonstratii de forta si frumusete masculina
demonstratii de forta
... si feminina ...
forta feminina
A propos de frumusetea feminina, fiind prima editie de Success Day din 2012, ne-am bucurat si de spectacolul concursului Miss Sonya FLP Romania,
concursul Miss Sonya FLP Romania
unde iarasi am avut o surpriza. In juriul concursului a fost prezenta multipla campioana olimpica Elisabeta Lipapresedintele juriului fiind Diamant Safir Managerul Marius Botis.
Elisabeta Lipa
Sper ca am reusit ca in cateva cuvinte si imagini sa va fac o idee despre evenimentul de sambata. Insa pentru a intelege cu adevarat ce inseamna un Success Day, trebuie sa fii neaparat acolo.
ce inseamna un Success Day
Asa ca rezervati-va timp inca de pe acum astfel incat sa nu lipsiti de la urmatorul Success Day din 17 martie (sambata), Sala Palatului, ora 11. Spor!

Update:
In sfarsit am reusit sa descarc si imaginile de la Success Day Forever 28 Ianuarie.

Etichete: ,