Regionala FLP Oltenia 11 Februarie

Regionala FLP Oltenia 11 Februarie
Desi sudul tarii a fost sambata sub cod portocaliu de ninsoare, la Regionala Forever Oltenia s-au reunit participanti din toata zona: Craiova, Targu-Jiu, Slatina, Caracal, Rosiori si Bucuresti (daca au mai fost si din alte localitati va rog sa ma iertati, ma trageti de mana cu un comentariu si fac modificarea :).

Emilia Trusca
Gazda intalnirii a fost Emilia Trusca, Soaring Manager Forever, de la care am retinut ca spre deosebire de alte firme de Network Marketing sau MLM, in Forever nu exista retrogradari sau ruperi de retea. Nici macar depasiri in retea pana la nivel de Manager. Am vazut si un scurt video cu parerea fostului presedinte american Bill Clinton despre activitatea de Network Marketing.
Violeta Hait
Violeta Haita, Senior Manager Forever, ne-a vorbit despre sponsorizarea responsabila si despre importanta instruirii corecte a persoanelor din echipa. Apoi ne-a prezentat un exemplu concret cu o colaboratoare care a hotarat sa inceapa afacerea FLP cu varianta NDP Combo Pack.
Am retinut si ideea ca daca faci cu multa pasiune un lucru, munca este mai usoara si mai cu spor.
Daniela Hasan
A urmat Daniela Hasan, Supervizor Forever, care ne-a explicat concret, cu luni, nume si calcul de puncte cum s-a calificat la nivelul de Supervisor. Secretul calificarii? Sa fii Activ!
Alina Blendea
Drumul de la Supervizor la Manager ne-a fost explicat la fel de concret si de Alina Blendea, Manager Forever. Frumusetea drumului a constat in participarea si calificarea la doua raliuri Forever, din formarea unei echipe frumoase si la obtinerea multor beneficii. Mi-a placut ideea de final a Alinei Blendea: "Ca sa ai succes nu trebuie sa faci lucruri extraordinare, ci sa faci extraordinar de bine lucruri normale".
Carina si Sebastian Iacata
Invitatii de onoare ai regionalei au fost Carina si Sebastian Iacata, Soaring Manageri, care au venit de la Bucuresti sa ne impartaseasca din experienta lor.
Carina Iacata
De la Carina Iacata am retinut ca libertatea oferita de Forever este extraordinara nu neaparat din punct de vedere financiar, ci prin posibilitatea de a deveni cel mai bun Tu posibil. Am mai retinut deasemenea importanta sistemului suport din Forever.
Sebastian Iacata
Sebastian Iacata ne-a vorbit despre atitudine:
Sebastian Iacata ne-a mai spus ca desi exista asigurare RCA sau asigurare pentru locuinta, nu exista asigurare pentru atitudine. Atitudinea ne priveste exclusiv pe noi.

Au fost doua deosebiri fata de alte intalniri regionale. A fost prima data cand ne-am reunit la Cinema Modern. A fost si prima data cand n-am mai luat pauza, tocmai din dorinta ca participantii din alte localitati sa ajung in conditii optime acasa.
la Cinema Modern
Sper ca toti au ajuns cu bine si acum isi amintesc din aceste cuvinte si imagini atmosfera de la intalnire! Spor!

Etichete: ,