Success Day Forever 17 Martie

Success Day Forever 17 Martie
Daca n-ati fost la al doilea Success Day Forever din acest an, ati pierdut de doua ori:
Voi incerca in cateva cuvinte si imagini sa mai reduc din pierderi :) si sa punctez cateva din momentele de sambata.
Gazdele intalnirii au fost Senior Managerii Dana si Dorin ION de la care am aflat ca in Forever invatam sa abordam provocari mai mari decat noi.
Dana si Dorin ION
Tot ei au facut o analogie interesanta intre boabele de mazare verde iesite in lume si felul in care am vrea sa ne imaginam in mediul inconjurator, iar la final ne-au aratat ce deosebeste carbunele de diamant.

De la directorii generali ai FLP Romania am retinut cateva idei interesante si motivante.
Dora Szocs
Dora Szocs a amintit cateva momente speciale de la ultimul raliul european de la Budapesta, mandrindu-se ca echipa Romaniei a fost reprezentata cu cinste de peste 1000 de romani la Budapesta si ca in ierarhia Forever, Romania se afla pe locul 8 in Europa. Dand exemplul echipei FLP Grecia, care a crescut in ultimul an, Dora ne-a demonstrat ca nu problemele economice gestioneaza succesul, ci ATITUDINEA.

Dora ne-a mai indemnat ca in 2012 sa ne acordam timp pentru dezvoltare personala si pentru armonie, insistand pe comunicarea cu cei din jur, in sensul concentrarii asupra persoanelor cu care interactionam .

Gabor Szocs ne-a reamintit ca suntem parteneri cu o firma deosebita si ca la Forever suntem intr-o companie extraordinara. Ne-a mai sugerat sa cautam oameni valorosi punctand faptul ca secretul succesului Forever este dat in primul rand de partea umana, apoi de produsele foarte bune si de planul de marketing perfectionat continuu.

A urmat Sorina Cioroiu, Asistent Manager care ne-a demonstrat prin propriul exemplu ca in viata exista optiuni.
Sorina Cioroiu
Dupa ce a fost fumatoare timp de 13 ani, dupa numai 6 luni de cand a cunoscut stilul de viata Forever a renuntat la "fumuri" si a inceput sa guste din stilul de viata Forever. Ne-a spus si cum a ajuns Asistent Manager:
A urmat un moment deosebit, sustinut de Dr. Violeta Luca, Manager.
Violeta Luca
Dar decat sa va spun eu ce am notat, mai bine sa auziti 5 minute marca Violeta Luca. Dupa ce ne-a demonstrat ca Forever iti permite sa atingi simultan de toate cele 5 aspecte ale sanatatii:
doamna doctor ne-a vorbit despre cea mai noua certificare internationala obtinuta de Forever: NSF.
Acest aviz are in vedere sanatatea pornind de la planta, trecand la modul de preparare si obtinere a produsului finit, dar avand in vedere si sanatatea mediului. Nu in ultimul rand NSF certifica faptul ca ceea ce este pe eticheta este si in interiorul produsului.
Mai multe despre certificarea NSF gasiti pe net, insa concluzia este clara: produsele Forever depasesc cu mult standardele impuse de National Sanitation Foundation.

Dupa pauza i-am ascultat pe Senior Managerii Violeta si Liviu Haita, care ne-au spus de la inceput, referitor la de ce-ul, motivatia fiecaruia: Daca stii De ce, iti aratam Cum.
Violeta si Liviu Haita
Alte idei interesante pe care le-am retinut de la Violeta si Liviu:
Au urmat cecurile de profit-share obtinute de romani la ultimul raliu european. M-am bucurat sa vad ca o familie de romani au obtinut un cec de peste 150 000 Euro.
cec de peste 150 000 Euro
Evenimentul s-a incheiat cu discursul Safir Managerului Camelia Dincuta care ne-a spus ca desi oferta FLP este pentru toata lumea, nu toata lumea traieste in stilul de viata Forever.
Camelia Dincuta
Camelia Dincuta ne-a spus ca acum 11 ani cand a aflat despre Forever a fost foarte sceptica, insa acum cand face bilantul isi da seama ca Forever i-a oferit:
Bineinteles ca nu au lipsit recunoasterile la fiecare nivel, dar nici momentele artistice, din care am selectat doua.

Cvartetul Passione


Profit Share Show

Cred ca Success Day i-a "atins" si pe cei care au fost pentru prima data la un astfel de eveniment.
prima data la un astfel de eveniment
A fost un moment deosebit de la care am plecat incarcati pozitiv.
am plecat incarcati pozitiv
Spor tuturor!


Update: In sfarsit am reusit sa incarc mai multe imagini de la Sala Palatului.

Etichete: ,