Gh. Ciuhandu renunta la Primarie


Intr-o perioada in care toata lumea schimba partidul sau tine cu dintii de functie, Primarul Timisoarei din ultimii 16 ani a decis sa renunte la candidatura pentru un nou mandat, desi legea actuala ii favorizeaza pe primarii in functie iar sondajele il creditau cu peste 50% dintre voturi.

Imi cade la fix sa abordez acest subiect tocmai azi, cand toata este isterizata/extaziata de alte subiecte politice gen caderea guvernului.

Pentru cei care nu-l cunosc pe Gheorghe Ciuhandu poate fi motiv pentru o ridicare de spranceana, pentru altii poate fi motiv de mirare ca mai exista astfel de oameni in ziua de azi. Nu stiu toate motivele, dar sunt convins ca este o retragere demna, care-l caracterizeaza pe Gheorghe Ciuhandu. Apreciez faptul ca nu este o retragere totala (mai degraba o predare de stafeta) si in niciun caz o renuntare la proiectele initiate alaturi de colegi si de timisoreni.

L-am cunoscut personal pe domnul Gheorghe Ciuhandu in cadrul PNTCD, pe vremea cand eram implicat activ in politica.

Gh. Ciuhandu renunta la Primarie
Foto Palatul Parlamentului: Doru Braia, Gheorghe Ciuhandu, Daniel Botea


Mi-a placut omul Ciuhandu, echilbrat si cerebral si pot spune ca inclusiv decizia de retragere din Primarie se incadreaza in profilul pe care-l stiam. Imi place mai ales convingerea declarata cu care a sustinut dintotdeauna Reinstaurarea Monarhiei in Romania, asemeni marilor lideri ai PNTCD.

"Ajuns la finele celui de-al patrulea mandat, voi ramâne alaturi de dumneavoastra si de problemele orasului, cu aceeasi convingere si cu acelasi devotament, în cadrul Consiliului Local Timisoara. Doresc sa ma dedic familiei si proiectului politic initiat de PNTCD Timis privind Reinstaurarea Monarhiei în România, ca unica masura de recâstigare a demnitatii nationale."
Aveti aici toata scrisoarea deschisa adresata timsorenilor.

Mi-as fi dorit sa avem si noi in Craiova un primar macar la jumatate din anvergura domnului Ciuhandu, dar probabil ca nu am ajuns la nivelul Timisoarei ...

Imaginea de mai sus este de acum 4 ani, cand s-au lansat candidaturile pentru alegerile locale din 2008 la Palatul Parlamentului. Ca sa vedeti ce faceam eu exact in ziua cand implineam 38 de ani :)

Ce vremuri ... mi-am reamintit si de alegerile locale de atunci, cand am candidat la Primarie. Nu ma credeti? Va prezint si dovada :)Atunci am iesit pe locul 5 din 15, pe urma am iesit incet-incet si din politica. Au fost momente frumoase pe care nu le regret, iar Gheorghe Ciuhandu se numara printre persoanele care m-au inspirat.

Ii doresc domnului Ciuhandu multa sanatate si spor in proiectele initiate!

Etichete: , ,