Success Day Forever 19 Mai '12

M-am reintors in Craiova dupa 2 zile pline de evenimente in Bucuresti. Primul eveniment a fost la Sala Palatului, unde am participat la Success Day Forever.

Ne-au urat "La Multi Ani!" pentru cei 34 de ani Forever o mana de copilasi cu suflete si voci mari:
Apoi ne-au intampinat cu vorbe calde directorii generali ai companiei, Dora si Gabor Szocs, proaspat reveniti in tara dupa intalnirea mondiala Forever din Hong Kong, unde ne-au reprezentat in fata a 150 de tari.

Desi a fost foarte frumos acolo, Dora ne-a spus ca ii era dor de Romania si era dornica sa ne vada la Sala Palatului. Ne-a citat o vorba cu talc auzita a acolo "Cu cat muncesc mai mult, cu atat am mai mult noroc", dar ne-a dat si un excemplu recent de succes romanesc: Catalina Ponor, care la 24 de ani a redevenit campioana dupa mai multi ani de pauza.

Gabor ne-a vorbit despre intalnirea globala Forever din 2013 din Hawaii si ne-a asigurat ca in 2014 locatia va fi cel putin la fel de spectaculoasa.

Gazdele intalnirii au fost Diamant Safir Managerii Gizella si Marius BOTIS, cei care au adus practic Forever in Romania.
Ingineri minieri de meserie, au pornit sa scormoneassca dupa dimamante Forever in toata tara, domiciliul lor fiind mereu in schimbare: Cluj, Craiova, Arad, Baia Mare, Miercurea Ciuc, Brasov sau Mures ....

A urmat doamna Palacianu, medic cu experienta de 20 de ani (medicina interna) si proaspat manager in Forever.
De la doamna doctor am retinut cateva idei importante
Ne-a adresat si doua intrebari retorice:
Doamna Zenovia Riglea, manager Forever, ne-a vorbit despre vizualizarea succesului si ne-a intrebat de cate ori in viata avem posibilitatea sa colaboram cu un lider mondial ...
Cristiana si Eugen Dincuta, Seniori Manageri FLP, s-au declarat din start oameni liberi, care traiesc stilul de viata Forever, pentru ca de la un astfel de eveniment (Success Day) a inteles un lucru: Si noi meritam!
Am retinut cateva idei interesante:
In legatura cu dreptate, ne-a dezvaluit o rugaciune cu talc:
"Doamne, ajuta-ma sa recunosc cand nu am dreptate, iar atunci cand am, fa-ma sa fiu usor de suportat!"

Au urcat apoi pe scena Senior Managerii Maria si Daniel Parascan,
care ne-au invatat sa ne concentram pe cateva lucruri  invatate in Hong Kong:
Diamant Safir Managerii  Vera si Aurel Mester ne-au dezvaluit cateva locuri
(din cca. 55 de tari vizitate cu Forever) la care s-a adugat anul acesta si Hong Kong:
N-au lipsit momentele artistice si pline de emotie. Supriza pregatia de gazde a fost trupa No Limit, finalisti la "Romanii au talent", care ne-au impresionat cu talentul si pofta lor de viata.
La final corul managerilor din Forever ne-a demonstrat ca ...
... We are the World Forever!


A fost o intalnire emotionanta si calda, in contrast cu ploaia torentiala de afara.

Etichete: , ,