Craiova-Blog-Meet mai deosebit

Craiova Blog Meet 9 iunie 2012
La sfarsitul lui 2011 la Blog-Meet-urile in 3, Blogatu, Cretu si natural eu ne-am propus 2 lucruri: sa aducem mai multi bloggeri la urmatoarele intalniri si sa facem un meci de fotbal mai spre vara.

Si au venit mai multi bloggeri in februarie, in martie, in aprilie si in mai, iar in iunie vom fi si mai multi, pentru ca intre timp am participat la un BlogMeet in Bucuresti si avem si de aici invitati care au confirmat prezenta.

Acum ca a venit vara se va realiza si a doua idee, cea cu meciul. Tot sambata 9 iunie, vom trage o partida de fotbal Bloggeri vs Jurnalisti.
BlogMeet-ul are loc de la ora 19 la Gringo.
localizare Gringo
Restaurant-Bar-Pizzeria Gringo este pe Str. Imparatul Traian (Siloz), vis a vis de biserica din Valea Rosie, langa farmacia 3F si Policlinica Cristiana din Sarari. Este exact locatia in care era mai demult Ice Cafe Cortina (daca nu va descurcati nici cu aceste detalii, va las si un telefon pentru contact - 0745 - 832 648).

Meciul de fotbal are loc la ora 17 in Craiovita Noua, la Scoala 33.
fotbal blogosferic
Pe harta, unde este reperul B.

Invit cu aceasta ocazie toti posesorii de bloguri (si link-uri) dar si pe viitorii bloggeri sa ne vedem la Craiova Blog/Beer Meet. Iar daca sunteti interesati si de meciul de fotbal va rog sa ma anuntati ca sa extindem echipa.

Spor(t) si sanatate blogosferica!

Etichete: ,