Olguta primarita


Olguta primarita
S-a intamplat ceea ce nu credeam: Solomon a luat in serios afisele-gluma Pa Craiova!

Macar n-o sa-i mai vedem fata si n-o sa-i mai auzim aberatiile pe posturile TV. Il "ajuta" si partidul la care a migrat de curand, partid care are un scor mic la nivel national. In schimb rezultatul national al USL ar trebui s-o avantajeze pe Olguta in urmatorii 4 ani. Vom vedea ...

Din punct de vedere al imaginii, Craiova are deja o imagine mai buna. Nu se poate spune despre craioveni ca sunt misogini, atata timp cat la Craiova avem prima primarita aleasa in orasele mari ale Romaniei.

In plus Olguta este mai tanara, mai educata si nici n-are experienta detentiei. Pe de alta parte n-are experienta in administratia locala, nu stiu ce sprijin va avea in Consiliul Local, dar acestea sunt ecuatii pe care le vom descifra pe parcurs.


Spuneam in spanzuratorile electorale ca Olguta e buna de gura. Asa este, acum s-o vedem si la fapte. Daca Solomon a castigat doua mandate pentru ca primarul de dinainte nu facuse nimic, acum situatia este schimbata si toata lumea va fi cu ochii pe noua primarita.

Olguta are site - PR 3 - pe care am citit urmatoarele obiective:
Vom vedea peste 4 ani daca au fost simple vorbe electorale.

Cu un singur obiectiv sunt 100% de acord: renasterea fotbalului craiovean are sanse mai mari cu Olguta. Nemaifiind sabotata din interior de trio-ul malefic Solomon-Netoiu-Camataru, Universitatea Craiova are acum o sansa in plus.

II doresc Olgutei succes in realizarea obiectivelor si asa ca intre bloggeri ii dau si un mic sfat. Inteleg ca in campanie a scris cu majuscule, ca sa dea importanta si vizibilitate mesajului. Dar in restul timpului si in "online" majuscule inseamna tipete si nu cred ca i-ar sta tocmai bine.

Spor si cu blogul, sper sa-l continue si pe durata mandatului.

Etichete: ,