Unele judete au capacitate, altele nu

Unele judete au capacitate, altele nu
Ma refer la afisarea rezultatelor online de la Evaluarea Nationala 2012Contestatiile s-au solutionat ieri, 2 iulie, iar intre 5 si 8 iulie se completeaza optiunile pentru liceu.

Azi este 3 iulie si ghinion de 3 ceasuri rele inmultite cu 24 de ore. Adica de 3 zile - vineri, luni, marti - asteptam afisarea rezultatelor online.

Unele judete au afisat online inca de vineri, altele au reusi ieri si azi ... in total sunt 16 judete care au capacitatea ... de a afisa online. Pana acum.Sunt curios care este procentajul de reusita (la afisare online) pana pe 5 iulie. Nu de alta, dar daca nu stii toate rezultatele cu ce te mai ajuta ca optiunile se fac dupa afisare?

Am vazut multe note mici la Evaluarea Nationala, dar nici ISJ-urile n-au nota de trecere la afisarea online. Asa, ca sa fie meci nul intre nulii care nu invata si nulii care nu afiseaza.


Imi cer scuze daca ati tocit degeaba site-urile inspectoratelor judetene in urma recomandarii mele. Asa am facut si eu sperand ca se vor afisa rezultatele :( 
Poate ar trebui sa sterg link-urile din postarea anterioara in semn de "pretuire" ... Ma mai gandesc.

Fiat lux online!

Etichete: