Bravo comunitar pentru Heineken

Bravo comunitar pentru Heineken
Tuturor ne place berea Heineken, dar faptul ca Heineken se implica in dezvoltarea comunitatii locale imi place si mai mult.

In cadrul evenimentelor de Zilele Craiovei, am fost curios sa vad despre ce este treaba la Bursa Comunitara de Afaceri Sociale Heineken.

Stiti deja ca sunt interesat de sanatate in general si de nutritie in special. Partea frumoasa a proiectului comunitar sustinut de Heineken este ca am gasit proiecte castigatoare pe ambele domenii. Deocamdata vorbim despre nutritie si produse agro-alimentare taranesti.

Am gasit standul Asociatiei Ecologice GAIA, care promoveaza valorificarea agriculturii organice si salvarea gospodariilor taranesti traditionale din Oltenia.
standul Asociatiei Ecologice GAIA

Ca sa intelegem mai bine, produsele traditionale promovate sunt cele:
Asociatia isi propune sa puna pe piata produse traditionale provenite de la gospodariile/fermele taranesti din zona limitrofa Craiovei, precum si preparate "ca la mama acasa".

Neexistand intermediari, puteti chiar sa vizitati furnizorii, acestia oferind inclusiv servicii agro-turistice. Sau puteti deveni actionar onorific al Asociatiei Ecologice GAIA, putand achizitiona 1 actiune pentru 1 Ron.
Certificat de actionar GAIA
Vi se pare interesant? Iata si datele de contact:
Spor!

Etichete: , , , , ,