Flashmob bancar studentesc

Flashmob bancar studentesc
S-au dus vremurile cand bancile tineau sa aiba o imagine rigida si office-informativa. La vremuri noi, obiceiuri noi! Iar pentru cei mai studenti dintre noi, oferte noi, cu premii pe placul si pe limba tinerilor: iPod Shuffle, iPhone4S si altele.

Bineinteles ca nu numai premiile conteaza. Trebuie sa te interesezi si sa gasesti oferta bancara ce ti se potriveste cel mai bine. Si dintre atatea si atatea oferte, BRD promoveaza pachetul pentru studenti printr-o modalitate inedita: un flashmob in Universitatile din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara.

Asa cum arata si imaginea de inceput,  flexibilitatea este punctul forte al pachetului studentesc. Vezi ce ti se potriveste si cum combini beneficiile ofertelor sa ti se potriveasca si mai bine.

Flexibilitatea este si cuvatul cheie al flash-mobului:



Si daca tot vorbim despre flexibilitate, sper ca BRD sa aiba destula incat sa promoveze pachetul pentru studenti si in alte centre universitare, cum ar fi Craiova.

Un exemplu de flexibilitate este BlogalInitiative care a permis mediatizarea evenimentului si de catre bloggeri din afara perimetrului initial ;)

Spor flexibil!

Etichete: ,