Premiile Nobel in viata noastra

Premiile Nobel in viata noastra
Vorbeam ieri despre Premiile Nobel si in special despre Premiile Nobel pentru medicina. Spuneam ca am privilegiul sa consum un produs rezultat in urma unei astfel de descoperiri.

Este vorba despre Premiul Nobel pentru Medicina din anul 1998, castigat de 3 oameni de stiinta americani pentru cercetarile referitoare la:
Dr. Ferid Murad, unul dintre cei 3 laureati ai premiului Nobel, s-a alaturat intre timp echipei de cercetare de la Forever Living Products. La peste 10 ani de la aceste descoperiri, cercetarea a coborat din laboratoare si se simte in viata noastra cea de toate zilele.

M-am bucurat sa consum ARGI +, pe baza de L-Arginina, dar si mai mult m-am bucurat ca pot consuma acest produs fiind sanatos, ca modalitate de preventie a unor boli. Am simtit efectele ARGI + pe propria piele , dar poate sunt subiectiv. Insa intre timp, despre beneficiile L-argininei si ale NO au aparut multe studii publicate in reviste de stiinta si sanatate:

iar studiul L-argininei si al Oxidului Nitric a fost abordat de multe si prestigioase Universitati si Institute de Cercetare:
Ce vreau sa spun cu aceste lucruri?
Ca nu-ti trebuie o nominalizare la Nobel ca sa-ti dai seama ca putem beneficia de pe urma unor cercetari de varf pentru a ne mentine sanatosi, iar ARGI + este unul dintre cele mai bune premii pentru sanatatea noastra.

Daca ti se pare scump sa consumi produse de premiu Nobel, afla ca o companie care a fost propusa la randul ei pentru Nobel in Economie - Forever Living Products - a pus la cale o modalitate prin care aceste produse sa ajunga la noi cu reducere.

Ti se pare interesant subiectul? Sau modalitatile de reducere? Iti raspund bucuros daca ma contactezi.

Spor!

Etichete: , , , , , , ,