Reteta mea de omleta CL-OM-PI

Reteta mea de omleta CL-OM-PI
Este o reteta proprie pentru ca n-am invatat-o de la nimeni si nici n-am mai vazut-o in alte parti. Pur si simplu am "dezvoltat-o" pe parcursul a mai multor ani, pornind de la o omleta simpla imbogatita cu diverse ingrediente.

Este o CLatita-OMleta-PIzza, in sensul ca se intoarce ca o clatita, iar dupa intoarcere omleta devine un blat gen pizza pe care se mai adauga cascaval, masline, ketchup etc.

Cu vreo 3 ani in urma, dupa ce le-am facut prima data o omleta CLOMPI colegilor de serviciu, nu mai aveam trai cu ei si trebuia sa le tot fac si in zilele urmatoare (sau sa-i invat cum se face). Ca sa nu ma mai bata la cap am fotografiat pasii si ingredientele, am incarcat imaginile si le-am trimis link-ul Facebook.

Mai simplu de-atat nu se poate, iar fiecare pas este explicat langa imagine. Bonus o salata de varza cu marar :)  Asta a fost in urma cu 3 ani, acum vreau doar sa detaliez cateva subtilitati:
Ca sa iasa o CLOMPI-omleta, ingredientele standard sunt:
Avantaj: este o reteta simpla pe care o prepari foarte repede (15 minute cu salata cu tot).
Nu o recomand seara. Ouale nu sunt potrivite pentru masa de seara, iar CLOMPI este o nebunie culinara pe baza de oua care merge de minune dimineata si chiar la pranz.

Sa va mai spun cat de delicioasa este CLOMPI si cum o savurez? Mai bine va las cu cateva imagini ca sa va fac pofta :)
CLOMPI
Recapitulare!
Recapitulare
Yam-Yam!
produsul final
N-am avut ketchup, dar am compensat cu salata :)
Clompi si salata
Nici aici nu e ketchup, dar este usturoi verde
Clompi cu usturoi verde
Ce ziceti?

AMR 10 zile pana la dead-line-ul care m-a determinat sa-mi dezvalui secretele culinare: CARMOLIMP ne da sansa sa ne desfasuram culinar la Brasov si ne trimite in Paradis. Restaurant Paradis, unde sper sa fac din CLOMPI vedeta bucatariei. 

Asta ramane de vazut, dar pana atunci am vazut deja altceva:
CLOMPI + AMR = CARMOLIMP :)

Salut pe aceasta cale concursul si intrarea Paradisului in Social Media :)

Spor culinar!

Etichete: ,