USL + PPE = Love

USL + PPE = Love
Spuneam ieri despre Congresul PPE live, eveniment care a adus la Bucuresti mai-marii politicii europene.

Nu am urmarit la TV decat franturi pe la stiri, insa a fost interesant cum televiziunile au impartit ecranele in doua pentru a pune fata in fata 2 evenimente: Congresul PPE si Lansarea candidatilor USL.

Nu comentez despre cele doua evenimente pentru ca au fost de facturi diferite si deci de necomparat. M-a distrat insa un alt aspect.

Premierul Victor Ponta si ministrii USL s-au intalnit in cadru oficial cu responsabilii europeni (Barroso, Reding etc.). Daca vedeai declaratiile si pozele de presa ziceai ca sunt cel putin prieteni la catarama. Asta a fost cadrul, acestea au fost imaginile si declaratiile aferente.

Mai pe seara aceiasi reprezentanti ai USL erau in alt cadru, pe stadion. Iar aici declaratiile si strigaturile au fost iarasi adecvate cadrului, desi loveau si in oficialii europeni cu care se intalnisera si se "giugiulisera" mai devreme.

Eu inteleg chestia asta, alt public, alt mesaj. Dar nu inteleg ce mesaj au vrut sa transmita "protestatarii" care le-au urat "bun venit" reprezentantilor PPE in Bucuresti.

Oricum, prefer sa raman cu imaginea de dragoste dintre USL si Europa.

Spor!

Etichete: , ,