Sport la modul real,-


Sport la modul real,-
Asa-i ca nu stiati ca sistemul limfatic este de 3 ori mai mare decat sistemul circulator? Iar daca pompa sistemului circulator este inima, trebuie sa stiti ca muschii gambei sunt inima sistemului nostru limfatic.

Ce legatura are sistemul limfatic cu proba de la Real? In realitate corpul nostru este proiectat pentru miscare, miscare care antreneaza limfa de jos in sus. 

Aceasta miscare a limfei colecteaza toxinele din toate tesuturile si le conduce spre calea naturala de eliminare.

Acum ca am stabilit ca totul tine de miscare poate intelegem odata pentru totdeauna ca nu exista slabit sanatos fara detoxifiere si nici detoxifiere fara miscare. Iar un stil de viata sanatos este un stil de viata in care miscarea este un lucru normal.

Daca ati vazut cum se atrofiaza un picior sau o mana accidentata dupa o luna in care a stat imobilizata, cred ca va dati seama ca la fel de atrofiate si lipsite de tonus sunt si tesuturile care n-au parte de miscare.

Nu-i cred pe cei care spun ca nu au timp pentru miscare. De ce nu-i cred? Pentru ca eu imi fac timp si sa fac sport acasa (gimnastica de dimineata) si sa merg pe jos si sa joc un tenis de masa si sa alerg prin parc.

hai pe stepper
Dar am un motiv mult mai simplu pentru care nu cred in lipsa de timp pentru sport. Daca au timp sa se uite la televizor, ar putea sa se uite in timp ce se misca pe un mini stepper, care este mic si usor de integrat in orice camera.

Plus ca este la fel de usor de gasit in oferta Real,-. Depinde de tine sa-ti "gasesti" tip sa urci pe stepper, ca sa folosesti muschii gambei.

A propos, tot la Real,- am gasit si masa de ping-pong de care aminteam mai inainte.

As mai vrea sa punctez un aspect. Stilul de viata nu trebuie confundat cu viata unei vedete sau cu un stil considerat la moda in emisiunile TV.

Stilul de viata inseamna obiceiurile pe care le ai si care pot sa-ti influenteze in mod pozitiv sau negativ viata. Obiceiuri legate de mancare,  hidratare, gandire, relationare, relaxare, miscare etc.

Deci daca inca n-ai obiceiuri sportive, ar fi cazul sa incepi sa ti le formezi. Ai un sprijin real de la hypermarket Real. Iar daca esti blogger, nu-ti strica sa ai printre tag-uri sanatate, stil de viata si sport.

Spor(t) la un stil de viata sanatos!

Particip cu acest articol la Super Blog 2012.

Etichete: , , ,