Success Day Forever 17 Nov

Success Day Forever 17 Nov
Asa cum ziceam, sambata am fost la Bucuresti pentru a participa la evenimentul Forever de la Sala Palatului.

A fost prima data cand am vazut Sala Palatului plina pana sus la un Success Day. Cred ca motivul principal a fost vizita dublului-diamant german Rolf Kipp. Dar sa nu anticipam...

Gazdele intalnirii au fost Senior Managerii Dana si Dorin Ion. Mi-a placut observatia lor cu melcul care incepuse sa urce in mar inca de la inceputul anului, ca sa fie sigur ca ajunge la fructe cand vor fi coapte.

Au urmat directorii generali ai Forever Romania, Dora si Gabor Szocs.
Dora si Gabor Szocs
Gabor Szocs ne-a dat exemplul pictorului Auguste Renoir, care dupa 40 de ani de pictura si-a dat seama ca regina culorilor este ... negrul. Alaturi de un exemplu actual despre un aparat foto de 6000 Euro care fotografiaza doar alb/negru, Gabor a facut o paralela intre simplitatea si complexitatea celor 2 culori si simplitatea/complexitatea felului in care abordam afacerea Forever. Este la fel ca la fotografie, ori alb ori negru, ori faci ori nu faci.

Dora Szocs ne-a vorbit despre semnificatia etichetelor gresite pe care le punem de multe ori asupra unor persoane sau situatii, dand exemplul celebru al violonistului Joshua Bell care a cantat in metrou acelasi repertoriu pe care-l cantase in concert cu o seara inainte. Singura diferenta este ca acum era imbracat ca un om modest, desi a cantat cu aceeasi vioara scumpa ca si la concert. Daca la concert s-au vandut toate
biletele pentru sume considerabile, la metrou violonistul a reusit sa colecteze aproape ... 33 $.

Au urmat Daniela Levarda si Alexandru Chis - Mamnageri de la care am aflat ca afacerile serioase rezista, confirma si se consolideaza pe timp de criza.
Daniela Levarda si Alexandru Chis
Dand exemplul afacerii Forever, ne-au demonstrat ca avem un concept deosebit de business:
Violeta Luca, Manager si medic ne-a spus o data in plus ca sanatatea nu inseamna absenta bolii, asa cum cred in mod gresit foarte multi romani.
Violeta Luca
Intrebarea care a pus pe ganduri Sala Palatului a fost urmatoarea:
Daca medicina alopata s-a dezvoltat atat de mult iar medicamentele sunt din ce in ce mai multe, de ce exista tot mai multi bolnavi, la varste din ce in ce mai fragede?
Raspunsul este stilul de viata, de care suntem responsabili fiecare in parte ...

Violeta Luca ne-a indemnat sa folosim afacerea Forever pentru a creste oameni, nu sa ne crestem afacerea folosind oameni. A fost primul discurs care a ridicat sala in picioare, pregatindu-ne parca pentru urmatorul moment.

A sosit pe scena (si pe bicicleta) Eduard Novak, singurul sportiv roman cu un record mondial inca in vigoare.
Eduard Novak
Edi ne-a dat multe exemple din viata sa sportiva, iar la sfarsitul discursului a tinut sa fie alaturi de persoana care i-a fost alaturi si l-a sustinut in toate momentele: sotia sa. Respect Eduard Novak!

Nu spun mai mult despre interventia campionului nostru deoarece am si cateva momente filmate cu Eduard Novak pe care le voi posta separat.
Daniel Parascan
A urmat interventia Senior Managerului Daniel Parascan, care ne-a vorbit despre Re ...
Camelia Dincuta, Safir Manager ne-a vorbit despre amatori si profesionisti, facand paralela cu spectatorii si jucatorii de fotbal.
Camelia Dincuta
Specatorii platesc pentru a urmari un meci, fotbalistii joaca pe bani multi. Camelia Dincuta ne-a mai spus ca diferenta intre a fi bun si excelent este o alegere bazata pe disciplina, creativitate si productivitate.

A urmat momentul culminant al Success Day, sosirea dublului-diamant Forever Rolf Kipp, in a carui echipa internationala se regasesc peste 3,5 milioane de distribuitori Forever din peste 100 de tari.
Rolf Kipp
Rolf Kipp a inceput afacerea Forever in urma cu 16 ani. Pentru el cea mai mare motivatie in Forever sunt oamenii noi inscrisi. Rolf Kipp ne-a povestit din experienta proprie ce inseamna sa fii diamant in Forever:
Rolf Kipp ne-a mai spus ca in Forever inveti foarte multe despre oameni, despre tine si ai parte de o dezvoltare personala deosebita. La final ne-a oferita experienta sa de 16 ani in Forever sub forma unei carti: "Cea mai frumoasa afacere din lume"

Ca si Eduard Novak, Rolf Kipp a tinut sa-si ia la revedere de la Sala Palatului alaturi de frumoasa sa sotie Dominique.

Bineinteles ca n-au lipsit recunoasterile la toate nivelele de performanta din Forever si momentele artistice.
dansuri irlandeze
Hai la dans!
Am fost bucurosi sa-i revedem (live de data asta) pe cei 3 frati din Trio Zamfirescu, pe care-i vazusem la "Romanii au talent".

Este greu sa sintetizezi in cateva minute un asemenea eveniment, asa ca va las in compania mai multor imagini de la Success Day.

Spor!

Etichete: , , , ,