Alte ingrediente: bun-simt, utilitate, calitate, optimism.
Fara E-uri, dar cu cateva EU-ri:
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei

Ziua Nationala fara Tutun 15Nov

Ziua Nationala fara Tutun 15Nov
Daca tot exista atatia fumatori, atunci sa existe si mai multe zile care sa se discute despre urmarile acestui viciu. E buna si o Zi Nationala fara Tutun, pe langa Ziua Mondiala anti-fumat.

Despre actiunile de azi din Craiova gasiti informatii in link, eu vreau sa punctez altceva.

Am colegi, prieteni si cunoscuti care fumeaza si care sustin ca vor sa se lase de fumat. Chiar se lasa in fiecare zi, dar numai pentru cateva minute, pana cand aprind urmatoarea tigara.

In schimb stiu cazuri (tot dintre prieteni) care s-au lasat brusc fara sa declare solemn ca se lasa. Si tocmai ei sunt cei care au reusit. Scriam la inceputul anului despre o prietena care s-a lasat de fumuri. Ne apropiem de finalul lui 2012 si ea se apropie de 1 an de cand nu mai fumeaza. Felicitari!

Fara vreo legatura cu aceasta zi, de la inceputul saptamanii o alta prietena a decis ca este ultimul pachet de tigari pe care-l fumeaza si de atunci n-a mai fumat. Sper sa se tina de noul obicei.

Spor nefumator!

2 comentarii:

  1. Dacă nu pentru efectul nociv al tutunului asupra organismului, măcar pentru faptul că mirosul se îmbibă profund în tegumente, persistă și nici un parfum, săpun, detergent nu-l poate scoate. E aiurea atît pentru bărbați cît și pentru femei să nu poți mirosi a curat și proaspăt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Total de acord, dar din pacate si mirosul lor este afectat si nu-si dau seama cat de rau miros decat atunci cand se lasa de fumat. Trist.

      Ștergere

Comentati va rog. E democratie :)
Va place? Un Like, e gratis :))
Vreti sa va mai placa? Apelati la abonare blog prin e-mail. Tot gratis :)))

 
toateBlogurile.ro