E timpul cadourilor de Craciun


E timpul cadourilor de Craciun
Ca tot se apropie tiptil-tiptil saptamana cadourilor de Craciun, am gasit la BlogAwards un concurs chiar pe aceasta tema.

SlideDesign, magazin online de cadouri, ne provoaca sa gasim cele mai potrivite si dorite cadouri de Craciun, pentru noi sau pentru cei dragi. 
Hai la rasfoit!

Avem timp berechet sa rasfoim magazinul online, sa ochim ceea ce ne-ar placea sa primim sau sa oferim si de ce nu, chiar sa castigam aceste cadouri.

Si pentru ca sfarsitul de an este o perioada de bilant si de potrivire a cesului pentu noi proiecte in anul care sta sa vina ... si pentru ca in copilarie auzeam mereu urarea "Ceasul bun, ca la Craciun!", mi-ar placea sa primesc sau sa ofer de Craciun un ceas bun.

Dupa cum vedeti nu este un ceas oarecare, ci unul cu un design deosebit care s-ar potrivi pe orice birou.
Cu atat mai mult ar fi potrivit un astfel de cadou, cu cat se apropie ceasul profetiilor de 12.12.2012. Eu unul nu cred in astfel de previziuni, insa cred cu tarie ca un asemenea de cadou iti face pofta sa vezi cum vor fi orele dupa data asta care ii infricoseaza pe multi.

Ca atare, decat sa-mi fac ganduri negre in legatura cu data fatidica de 21.12.2012, mai bine imi fac un cadou negru-superb si ma gandesc la astfel de cadouri si pentru cei dragi.

As fi curios sa vad cine s-ar supara daca ar primi un astfel de ceas negru :)

Dar nici macar nu va cer sa fiti de acord cu mine, deoarece sigur gasiti un cadou pe placul vostru, indiferent daca va ganditi la cadouri de Craciun, la gadgeturi sau la vreun cadou surprinzator!

Spor castigator!

Etichete: , ,