Super Blog 2012 x 4 evenimente

Super Blog 2012 x 4 evenimente
Stiti deja ca anul asta am participat in premiera la Super Blog si ca am fost printre finalisti (de fapt exact in mijloc). Cu aceasta ocazie am luat parte la evenimentele dedicate finalistilor.

Despre Gala Super Blog 2012 v-am spus in cateva imagini, acum mai adaug si cateva cuvinte.
A fost o ocazie super-blogosferica pentru a-i cunoaste si offline pe organizatori, sponsori si participanti.

Fiecare blogger s-a prezentat in cateva cuvinte si a raspuns intrebarilor venite din partea organizatorilor, astfel incat sa aflam cat mai multe detalii unii de la altii. 

Din cate ati vazut si din imagini, bloggeritele au fost majoritare in clasamentul final (53 din 88). Dar si cei 35 de bloggeri finalisti au fost bine reprezentati, avand 2 din primele 3 locuri, plus Trofeul Super Blog 2012 care i-a revenit lui ... 'Mnealui  :)

Fata de premiile anuntate de Mos Nicolae au mai fost si alte surprize, sponsorii si partenerii media vrand sa ne rasplateasca suplimentar pentru cele 2 luni de competitie si peste 3000 de articole scrise in cadrul Super Blog 2012. Voi scrie un articol de unpacking special pentru premii.

Din cate am inteles de la Claudia Patrascu, anul acesta au fost cei mai multi finalisti raportat la toate editiile de pana acum. Cu toate acestea doar o mica parte au participat la Gala, iar la restul evenimentelor si mai putini.

Intre gala si piesa de teatru am avut un mic ragaz pentru un Super Blog Meet in Bucuresti.

Piesa de la Teatrul Evreiesc de Stat a fost de exceptie, iar pentru mine o ocazie unica s-o vad jucand pe Maia Morgenstern. Multumesc si pe aceasta cale organizatorilor, iar celor care n-au ajuns le spun ca au de ce sa regrete. Din pacate n-am avut voie sa facem poze asa ca aici las cuvintele sa vorbeasca.

Ultimul eveniment al Super Blog 2012 a fost un party in Spice Club, unde au fost cei mai putini participanti :( Iar le spun super-bloggerilor ca au pierdut, insa noi n-am pierdut timpul degeaba si nici distractia.

Am dansat, am ascultat concertul lui Tibi Scobiola Band si ne-am racorit cu bere :) Daca nu ma credeti, va las niste dovezi in imagini din Spice Club pe care le-am imprumutat din fotografiile oficiale facute de echipa Super Blog.

Daca v-au placut cele 4 evenimente Super Blog 2012, aveti 10 luni sa va ganditi daca participati la editia din 2013 :)

Spor!

Etichete: , ,