Barcelona, mes que una ciudad

Barcelona, mes que una ciudad
Vi se pare ciudat titlul? Atunci si mai ciudat o sa vi se para ca de data asta nu ma refer nici la Barca si nici la Messi.

Mes que una ciudad inseamna ... mai mult decat un oras. Asa vad eu Barcelona, o destinatie de vis ... care se afla si pe lista mea de vizite in 2013.

Dupa city-break-ul din 2010 de la Paris si DisneyLand, acum a venit capitala Cataluniei la rand.

Motive sunt mai multe si voi reveni, dar principalul motiv este ca dintre destinatiile de vacanta pe care le vizam, Barcelona este in lista WizzAir cu plecare din Craiova.

M-am Bucurat cand WizzAir a venit la Craiova si a anuntat ca incep si zborurile spre Spania. Iar cand am vazut Barcelona ... am sarit in sus de bucurie.

Acesta este motivul principal, iar al doilea este ca mi-a facut cineva pofta de Barcelona :)

Este vorba despre Enciclopedia calatorului independent, blogul meu preferat pentru calatorii, unde am "salivat" citind articolele si vazand pozele facute de Aliceee in Barcelona. Si nu ma refer neaparat la pozele "culinare" :)

Anul trecut am luat pauza la city-break pentru ca a fost un an mai greu. Daria a avut examene pentru intrarea la liceu, dupa aflarea rezultatelor era deja planificata vacanta si cantonamentul ... iar apoi a inceput scoala :)

In 2013 nu mai "avem" examene dar avem mai multe posibilitati pentru o raita prin capitala Cataluniei.

Si pentru ca vine si Daria cu noi, am deja un Top 10 Barcelona de vizitat. Ati ghicit, tot Aliceee mi-a detaliat cele 10 locuri de vizitat: orar, locatie si mijloace de transport. Ce sa-ti doresti mai mult?

Mai ramane sa stabilim perioada si numarul de zile, ca locuri de vizitat in Barcelona sunt destule.

Sunt sigur ca sunt multe destinatii interesante in Spania, dar pentru mine Barcelona este pe primul loc si abia astept sa ajung in Catalunia.

Spor vizitator!

Etichete: , ,