Facebook, grupat si centralizat

Facebook, grupat si centralizat
Daca inainte v-am impartasit o idee despre monetizarea prin FB, acum va las cu cateva idei despre grupurile de pe Facebook.

Am observat o chestiune interesanta in timpul vacantei de iarna, cand pentru o saptamana m-am deconectat de la online. Desi am avut planificat in fiecare zi un articol pe blog si un link automat si pe profilul FB, daca n-am mediatizat articolele pe grupurile Facebook ... traficul generat de Facebook si implicit numarul de like-uri ... tindea relaxat spre zero.

Ieri am avut zi de guest-post-uri si cum le mediatizez ca pe oricare articol al meu, Luiza m-a intrebat de unde gasesc eu grupurile de bloggeri.

Eu aveam 2 metode:

Azi, incercand sa fac o centralizare cu grupurile de bloggeri (si nu numai) in care sunt membru, am gasit o modalitate prin care gasesc grupurile la care au aderat prietenii FB.

Multumesc Luiza pentru provocare, altfel n-as fi descoperit chestiunea asta :) Acum stiti si voi, dar trebuie sa mai stiti un lucru: fiecare grup are regulile lui, pe care ar fi bine sa le cititi inainte de a posta ceva.

Spor!

Etichete: , , , , ,