Gata sesiunea, traiasca vacanta!

Gata sesiunea, traiasca vacanta!
Stiu ca multi dintre bloggeri sunt si studenti. Mai stiu ca dupa sesiunea de iarna, oricat ar fi de grea sau de lunga, urmeaza o vacanta scurta :)

Si pentru ca este vorba despre o mica vacanta, cred ca varianta cea mai relaxanta, inclusiv financiar, este sa alegi vacante in Romania.

Inca de pe vremea cand eram student, vacanta de iarna insemna pentru mine Straja si la fel inseamna si acum. Asa ca am ce sa va spun :)

Pe timpul studentiei erau 2-3 cabane si veneam la Straja cu rucsacul burdusit de conserve. Dupa 20 de ani, ca in romanele lui Alexandre Dumas, Straja a devenit o statiune montana in adevaratul sens al cuvantului. Partii de schi, telegondola, cazare pentru toate gusturile, posibilitati de distractie si trasee de vizitat.

Preturile sunt pentru toate buzunarele iar cazarea pentru toate gusturile. Daca-ti doresti propria bucatarie echipata corespunzator si preturi accesibile, Cabana Zeni este o alegere perfecta.
Cabana Zeni
Pentru cei mai pretentiosi sau pentru cei care doresc internet wireless, internet prin cablu, parcare, room-service, terasa, foisor in curte, bar, restaurant sau sala de conferinte, Cabana Edelweiss este o optiune de 3 stele.
Cabana Edelweiss
Daca va pasioneaza sporturile de iarna, aveti la dispozitie teleschiurile 1,2,3,4,5 plus inca 2 teleschiuri la Platoul Soarelui si cea mai recenta partie, pe traseul telegondolei. Partiile 4 si Platoul Soarelui sunt prevazute si cu locuri speciale pentru sanius, astfel incat nu trebuie sa fiti cei mai buni schiori ca sa va bucurati de frumusetea iernii.

ski pe nocturna
In afara de partia de sub telegondola, care functioneaza doar pana la ora 16, toate celelalte functioneaza inclusiv pe nocturna, de obicei pana la ora 21.

Anii trecuti se mai intampla ca ultimele zile de vacanta sa le prindem cu zapada putina pe partii si atunci schimbam schiatul cu drumetiile montane. Acum tunurile de zapada isi fac datoria iar sezonul de iarna se intinde pana in martie.
schi pe sub telegondola
Chiar daca n-ati pus schiurile in picioare niciodata, nu trebuie sa va faceti griji. Exista echipamente pentru inchiriat si monitori gata sa va initieze in tainele schiului sau "placii". Sunt sigur ca o sa va placa :) Mie-mi place de fiecare data :)
hai la schi
Spor!

Etichete: , ,