Ingrasarea-i dulce, slabitul e amar :)

Ingrasarea-i dulce, slabitul e amar :)
Stiti deja ca sunt in mijlocul unui program de detoxifiere de 9 zile, Clean 9 de la Forever, cu ajutorul caruia reusesc mai multe lucruri:
Si pentru ca este o perioada in care multi am luat cateva kilograme in plus, repet ce spuneam aici, ca nu exista slabit sanatos si pe termen lung fara:
Tocmai ce am ascultat pe Radio Romania Actualitati o mica rubrica sanatoasa care imi confirma cele spuse mai sus. Un domn doctor nutritionist a mai adaugat cateva detalii:
Referitor la detoxifiere, la cursul de nutritie am invatat ca atunci cand se face detoxifierea este bine sa mancam si "amar".

Ei bine, vreau sa spun ca programul Clean 9, bazat pe Aloe Vera corespunde atat celor auzite acum la radio cat si celor invatate la nutritie.
Fiecare dintre cele 9 zile incepe cu Garcinia inghitita cu un pahar de apa (a propos de apa la prima ora), iar fiecare portie de 120 ml de Aloe Vera este insotita de minim 240 de ml de apa (a propos de importanta apei in detoxifiere).

In primele 2 zile se consuma aproape 1 litru (960 ml) de gel de Aloe Vera, iar in zilele 3-9 cantitatea de Aloe Vera se "reduce" la 240 ml/zi.

De ce reamintesc acest lucru? Deoarece gelul de Aloe Vera este amarui-acrisor, numele de Aloe venind de la cuvantul arab "aloeh" care inseamna "seva cristalina si amara".
"Vera" inseamna in latina "adevarata". Aloe cea Adevarata, deoarece dintre cele cateva sute (200 - 300) de specii de Aloe, Aloe Vera este cea mai eficienta terapeutic si testata de mii de ani in medicina polulara a diverselor popoare.

Revenind la titlu si la slabit, programul recomanda sa te cantaresti in zilele #3, #6 si #9. Eu sunt azi in ziua a 5-a, iar la cantarirea din ziua #3 am remarcat deja 2 kilograme in minus.

Maine, conform programului urmeaza a doua cantarire si abia astept sa vad rezultatul.
Daca nu uit fac si o poza :)

Spor detoxifiator!

Etichete: , , , , , , ,