Miere in Paradis. O luna :)

Miere in Paradis. O luna :)
Pentru ca weekendul urmator ma duc la nunta unui coleg de serviciu, mi-am adus aminte de perioada in care am facut acest pas deosebit in viata oricarui om.

In urma cu aproape 20 de ani era mult mai simplu si cu pregatirea nuntii si cu luna de miere.

Nunta se facea toamna ca sa fie vin, iar luna de miere cu bilet sindical la Predeal, facut cadou de parinti. In septembrie era deja frig pentru mare, asa ca mergea mai bine la munte.
Nu zic ca nu era frumos, zic doar ca nu aveai atatea posibilitati ca acum.

Acum pentru nunta se alege o tema, se pregateste un dans al mirilor si tot felul de surprize si marturii in timpul nuntii. Iar o astfel de nunta pregatita in cel mai mic detaliu merita pe deplin o luna de miere pe masura.

Si aici lucrurile s-au diversificat. Daca pe vremea mea era nevoie de viza si iesirile in strainatate erau evenimente exclusiviste, acum luna de miere in strainatate a devenit o obisnuinta, iar o luna de miere exotica este o destinatie perfecta pentru a marca un eveniment unic in viata.

Cum va suna o luna de miere in insulele
Maldive
Mauritius
Seychelles
Mie-mi suna exotic, romantic, superb ... si cred ca as continua cu superlativele inca doua-trei randuri :)

V-am facut pofta cu cateva imagini, in ceea ce priveste locatia exacta si cu cine petreceti acolo este exclusiv sarcina voastra :) Iar daca va ganditi ca preturile la cazare sunt foarte mari, in link-uri puteti gasi o oferta variata si locatii multiple in insulele din Oceanul Indian.

Bineinteles ca trebuie luat in calcul si transportul cu avionul, ca Oceanul Indian nu este la doi pasi :)
Dar daca tot ati facut pasul asta important in viata, ce mai conteaza distanta cand dragostea este atat de mare :))

A propos de bilete de avion, tot la Voyagers Club puteti gasi oferte pe placul vostru. Este asa de simplu sa te abonezi la newsletter si sa primesti ultimele oferte de vacanta!

Spor calator!

Etichete: ,