Radacini trainice implantate de specialisti

Radacini trainice implantate de specialisti
Trebuie sa recunosc ca n-am nicio experienta proprie in materie de implant dentar, iar in astfel de cazuri folosesc doua optiuni:
Am gasit suficiente informatii online incat sa-mi fac o idee. Dar cel mai bine am inteles care-i treaba cu implantul dentar dupa ce am vorbit cu o prietena despre care stiam ca si-a facut un implant. Iar trebuie sa recunosc: n-am sunat, ci am vorbit pe FB chat :)

Acum ca jucam cu cartile pe fata, sa va spun ce-am invatat din discutia cu prietena mea.

Si m-as fi asteptat eu ca dupa aceasta discutie sa fac o poza zambetului frumos al prietenei mele si sa va pun sa ghiciti care-i implantul si care sunt dintii naturali.

Ghinion! Prietena mea mi-a spus ca ... operatiunea nu a reusit, lucrarea s-a infectat si a trebuit sa renunte la implant. Ea crede ca locul din care a fost scos dintele nu a fost suficient de bine vindecat sau sterilizat. Oricum, concluzia pe care a tras-o dupa aceasta experienta (in care a pierdut timp, bani si a indurat durerea atata la extractie cat si la implant) a fost ca atunci cand te hotarasti pentru o lucrare de asemenea complexitate, trebuie sa-i alegi pe cei mai buni.

Am intrebat-o ce inseamna cei mai buni si mi-a spus:
"Specialisti cu experienta. Sunt multi care se lauda ca fac implanturi, dar putini care au experienta si specializarea necesare unui implant reusit." (am acordul prietenei mele pentru citat)

Probabil ca de aceea este si o lucrare mai scumpa, insa mie mi se pare mai scump un implant nereusit :(

Prietena mea n-a renuntat la idee, dar acum cauta cel mai bun implant dentar, in sensul citatului de mai sus. Pentru ca si ea m-a ajutat cu informatiile despre implant, sper s-o ajut si eu cu campania BlogalInitiative.

Spor implantator! (nu intamplator)

Etichete: , ,