Weekend in Delta pt. bloggeri

Weekend in Delta pt. bloggeri
Pentru ca suntem in weekend (si cu gandul la viitoarele vacante), iata ca bloggerii au ocazia sa-si faca un cadou perfect: weekend in Delta Dunarii.

In 2010 cand am facut exercitiul de a pune pe hartie 100 de visuri, pe langa tot felul de destinatii externe si oferte de vacante exotice am scris in lista pe pozitia 41 ... Delta Dunarii. Adica o vacanta exotica, dar la noi in tara.

In 2011 am fost foarte aproape sa ajung in Delta, dar in ultimul moment s-a contramandat excursia. Imi luasem deja frontala pentru pescuit, palarie cu plasa anti-tantari si momeala, varfuri pentru undite etc., insa n-a fost sa fie.
pescuit in Delta
Ati ghicit deja, pescuitul este un hobby de-al meu iar in paradisul din Delta Dunarii mi-as indeplini un astfel de vis. Delta Dunarii este si un paradis al pasarilor si o minune a naturii, de a carei valoare si unicitate noi romanii nu prea suntem constienti.
paradisul din Delta Dunarii
Si totusi de ce n-am ajuns pana acum in Delta Dunarii? Am gasit tot felul de scuze:
Am aflat insa ca daca te cazezi la Hotel Wels nu esti nevoit sa treci Dunarea.
parcare Hotel Wels
Iar daca vrei sa faci excursii cu barca, pentru pescuit sau pentru a descoperi frumusetea naturala a Deltei, flota proprie a hotelului iti sta la dispozitie.

Nu sunt pasionat numai de pescuit ci si de peste, pe care-l savurez cat pot de des. Exista insa o mare diferenta de gust si de calitate intre un peste proaspat prins si gatit la fata locului si un peste "pastrat" in supermarket si gatit acasa.

Deja salivez gandindu-ma la o ciorba de peste facuta cu apa de Dunare, asa cum am inteles ca se face in Delta, la un crap la protap sau la alte preparate traditionale.

Hai sa va fac si voua un pic de pofta :)


Probabil ca este suficient sa mergi o data in Delta, pentru ca apoi sa revii cat mai des. Abia astept sa ajung si fiti siguri ca se va simti si pe blog ca am fost in Delta. 

In calitate de blogger ma bucur ca un blog de vacante imi da posibilitatea sa-mi realizez acest vis in 2013.

Sa fie cu noroc!

Etichete: , , ,