Academia Forever 23 Martie '13

Academia Forever 23 Martie '13
Pentru cei obisnuiti cu denumirea de Regionala Forever Oltenia, sa stiti ca este acelasi eveniment, numai ca acum se numeste Academia Forever Oltenia. Mi se pare o denumire mai inspirata, deoarece invatam despre Forever si Aloe Vera, nu discutam problemele regionalizarii :)

Oricum, chiar din punct de vedere regional intalnirea a fost bine reprezentata, pe scena urcand colegi din Dolj, Gorj, Olt si Valcea. Sper ca in sala au fost si reprezentanti din Mehedinti, imi cer scuze daca i-am omis.

Asadar sambata la Craiova a avut loc in Amfiteatrul Colegiului National "Elena Cuza" sesiunea de instruire Academia Forever Oltenia.

Gazda intalnirii a fost Emilia Trusca, Soaring Manager Forever, care ne-a spus cateva cuvinte despre tema intalnirii: Reperele Maretiei,
Emilia Trusca
apoi urmatorii vorbitori au dezvoltat fiecare pas al acestei teme:

Cristina Iscrulescu,  Manager, ne-a vorbit despre recrutare.

Cristina Iscrulescu
Victor Sass, Manager, ne-a spus despre fidelizare si despre afacerea de 50 000 de euro.
Victor Sass
Marinela Tutuleasa, Senior Manager a facut o sumarizare a celorlalti pasi in conceptul de productivitate
Marinela Tutuleasa, Senior Manager
Am lasat-o la final pe Dr. Violeta Luca, Manager, deoarece ne-a vorbit despre un subiect foarte drag: dezvoltarea.

Pornind de la dorintele noastre si ajungand la valori personale, trecand prin analiza Risc - Recompensa si valori nucleu, Violeta Luca a incheiat cu "povestea eroului", adica acele parti comune existente in toate povestirile de succes si actualizate la succesul in Forever.
Am insistat mai mult pe discursul Violetei Luca pentru ca nu a avut slide-uri. Asa ca am descris in cateva cuvinte despre ce ne-a vorbit si mai completez cu un mic video:Restul slide-urilor le puteti descoperi in imaginile de la Academia Forever alaturi de celelalte momente ale intalnirii:
joc-demonstratie
recunoasteri si premieri
felicitari
Spor!

Etichete: , , ,