Ana. Portretul Reginei - Craiova

Ana. Portretul Reginei - Craiova
Am fost la lansarea cartii-album "Ana. Portretul Reginei" la Craiova, autor fiind chiar ASR Principele Radu.

Eu am ajuns doar la lansare, dar am inteles ca si la intalnirea de la Universitate cu studentii a fost la fel: neincapatoare salile in care au avut loc cele 2 evenimente.

In afara atmosferei pe care o veti descoperi in continuare, sa remarcam ca administratia locala a transmis Casei Regale invitatia ca MS Regele Mihai sa primeasca titlul de Cetatean de Onoare al Craiovei cu ocazia Zilelor Orasului din 2013.

Iata cum a primit ASR Principele Radu aceasta invitatie.



Semnatura regala pe Filarmonica Oltenia Craiova
Motivand gestul (daca mai era nevoie de vreo motivatie), primarul Craiovei Olguta Vasilescu a spus celor care nu stiau, care este legatura dintre MS Regele Mihai I al Romaniei si orasul Craiova. 

Doua dintre institutiile importante ale Craiovei, Universitatea din Craiova si Filarmonica "Oltenia" Craiova poarta pe actul de nastere semnatura Majesatii Sale.
Apoi ASR Principele Radu ne-a vorbit despre importanta Reginelor Romaniei in istoria tarii,



pentru a ajunge in sfarsit la eroina cartii, Regina Ana a Romaniei.



Cartea este cu adevarat un regal de imagini si informatii despre Regina Ana si despre Familia Regala a Romaniei. Va las s-o descoperiti singuri la Editura Curtea Veche sau, incepand de ieri la Biblioteca Judeteana "Alexandru si Aristia Aman" din Craiova.

Pana atunci va las cu cateva imagini de la lansare.

Spor!

Update:
Va invit sa urmariti o Galerie Foto a evenimentelor din Craiova.

Etichete: , , ,