Cu farmec, despre frumusetea naturala


Cu farmec, despre frumusetea naturala
Mi-am propus sa vorbesc despre frumusetea naturala, dar pana atunci imi amintesc (cu invidie) de frumusetea anilor 1997-2000 cand am lucrat pentru Vitrina Advertising din Cluj, iar Farmec era unul dintre clientii traditionali.

Traditionali pentru ca este o firma de traditie, insa la noutati erau foarte deschisi inca de atunci.

cercul fermecat
Eu fiind reprezentant zonal pentru Craiova si Oltenia muream de ciuda pentru ca "firmele cu traditie" din zona mea erau ancorate in praful trecutului si nu priveau deloc spre frumusetea prezentului si spre farmecul viitorului.

Va las cu o mostra de publicitate marca Farmec din acea perioada, ca sa fac trecerea la 2.0 si la cercul fermecat care imbraca forme actualizate in social media zilelor noastre :)

Facebook cu farmec
Nu vi se pare ca in acest fel Facebook are mai mult farmec?
La Twitter nu stiu sa spun, inca n-am cont, dar sunt deja fermecat si am sa-mi fac.
Am facut paranteza fiind sigur ca frumusetea naturala izvoraste din traditie, chiar daca imbraca forme moderne.

Iar Farmec vine in sprijinul frumusetii naturale apeland la solutii traditionale in gama Farmec natural: argan, galbenele si Aloe Vera.
Si aici fac trecerea la o alta fateta a frumusetii naturale, sanatatea, pentru ca ingredientele amintite sunt foarte sanatoase.

Nu cred ca este cineva care n-a auzit de ceaiul sau crema de galbenele, iar uleiul de argan contine vitamina E, antioxidanti si caroten care ne ajuta sa ne pastram sanatatea.
Despre Aloe Vera si sanatate va "spun" doar un link natural, care face cat 200 de cuvinte :)

Iata de ce asociez eu frumusetea naturala cu sanatatea, in contrast cu solutiile care mascheaza problemele de sanatate doar pe baza de ... chimicale aplicate deasupra. Si pentru ca este un punct de vedere masculin asupra frumusetii naturale, cred ca atunci cand o femeie trebuie sa se demachieze, n-are nevoie de ... spaclu.

Revenind la frumusete si sanatate (si la Spring SuperBlog), pentru ca suntem la inceput de primavara dar si inceput de sezon de alergii, trebuie sa stiti ca primele manifestarile vizibile ale alergiilor sunt la nivelul pielii si indica probleme de sanatate.

Si iar zic frumusete si sanatate, pentru ca gama Farmec Natural este fara parabeni, adica fara alergeni si fara chimicale nesanatoase pentru piele.

A propos de gama, daca in muzica se incepe cu gama DO major, pentru o frumusete incantatoare este de baza gama FArmec Natural. Am fost incantat s-o vad pe Giulia Ambasador gama Farmec Natural, la fel cum m-am bucurat atunci cand un reprezentant al blogosferei, Chinezu, a fost ambasador (cu) Farmec la JO London 2012 si ne-a purtat 2.0 pe un steag tricolor.

steagul 2.0 la J.O de la Londra
Sunt si eu scris undeva pe acolo pe steag alaturi de alti vreo 80 de bloggeri, ca sa-i incurajam pe sportivii romani. Si uite-asa, cu mult farmec, se-nchide cercul despre care vorbeam la inceput, sub forma cercurile olimpice de anul trecut ...

Dar pentru ca am ajuns la sport, eu cred ca frumusetea naturala nu poate fi despartita de miscare si sport, corpul nostru fiind proiectat in mod natural pentru miscare, indiferent de varsta.

Nu exista frumusete fara batranete, insa poate fi o "batranete" frumoasa, ca la (1)20 de ani, asa cum ne-o prezinta Farmec :)

Fiecare vede frumusetea in stilul lui, iar eu, natural, am explicat-o din punctul meu de vedere. Insa daca vreti explicatii si sfaturi pentru frumusetea naturala, apelati la Sfatului specialistului Farmec.

Am apelat si eu, dar probabil ca raspunsul il voi folosi in fermecatoarea proba care va urma. Pana atunci apelez la inteligenta naturala a femininelor din viata noastra. Daca au primit frumusetea in dar de la natura, iar cei care ne viziteaza tara sunt super-fermecati de frumusetea traditionala a femininelor din Romania, sa lasam o firma romaneasca, de traditie, sa desavarseasca frumusetea naturala a romancelor.

Si pentru ca suntem in luna Martie, inchei cu o urare pentru fiecare feminina: redescopera farmecul natural al frumusetii, indragosteste-te de viata si traieste frumos!
Bucura-te de farmecul tau natural
Blogul meu fiind natural, ca Aloe Vera, ma bucur sa particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2013 si sa vorbesc despre frumusetea feminina naturala vazuta dintr-un unghi masculin :) Deja am scris prea mult, dar daca vreti sa descoperiti cum ma ajuta frumusetea naturala sa ma indragostesc zilnic de viata, va invit sa-mi cititi blogul.

Spor fermecator!

Etichete: , , , ,