HAI la Amsterdam, via Budapest

HAI la Amsterdam, via Budapest
Pana cand jucam cu Olanda, meciul de vineri de la Budapesta, fara spectatori, este ca si cum s-ar juca pe teren neutru.

Si-asa cam incurca olandezii Bucharest cu Budapest, hai sa le incurcam si noi planurile :) 

Sa ne ne simtim ca acasa si sa "arboram" vecinilor nostri vreo 2 goluri, ca suna bine scorul 0 - 2 si pentru sufletul nostru 2.0 si pentru punctele necesare locului 2.

Apoi, cat timp se uita ungurii "sasiu" si pana cand se dumiresc "ratoii" daca-am batut acasa sau in deplasare, sa repetam scorul (0 - 2) si la Amsterdam. Pana cand inteleg olandezii ca iarba lor de-acasa nu le-a adus noroc si ca au patit-o la fel ca la Budapest. De la Bucharest :)

De la Bucuresti doar ce-au plecat, de curand, nervosi si nestiind ce i-a lovit de doua ori la rand, in timpul regulamentar. Hai sa le repetam figura, ca sa faca distinctie intre Bucharest si Budapest, la modul regulamentar.

Asadar repetitia este mama intelepciunii si speram ca baietii nostri sa fie inteligenti, sa inscrie un gol si apoi sa repete realizarea. Simplu si eficient.

Si cum City Insurance ne ajuta sa transmitem tricolorilor mesajele noastre, am (di)versificat si eu un mesaj 2.0:

Foaie verde ca si iarba
Mai baieti, asa sta treaba:
Vineri le luam locul 2,
Marti dam 2 la ratoi.

Budapesta 0 - 2,
Si hai nu fiti baieti rai
0 - 2 si Amsterdam
Ca s-o punem de-un bairam!

Hai Romania! Victorie dubla!

Iar pentru ca sunt doi de Cristi care ne fac pofta cu ditamai steagul tricolor, tare m-as bucura sa-i pot ajuta si sa-l fluturam la Amsterdam in mare stil 2.0, pentru un mare rezultat.

Etichete: , ,